Curs online Managementul Deseurilor

imagine Curs online Managementul Deșeurilor
600 RON

Curs online Managementul Deseurilor

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 600 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 21/09/2023

Programul de formare Managementul deșeurilor se adresează persoanelor care: - Au responsabilităţi şi desfăşoară activităţi legate de managementul deşeurilor, managementul compartimentului de protecție a mediului, inclusiv în domeniul substanțelor chimice periculoase. - Au responsabilități de control intern managerial şi audit intern.
Prezentare curs

Dorim să vă invităm să participați la cursul online "Managementul Deșeurilor" organizat de Top Quality Management, care vă va oferi cunoștințe esențiale pentru a vă desfășura activitatea în conformitate cu legislația și cerințele actuale în domeniul gestionării deșeurilor.

Tematică detaliată:

- Prezentarea legislației în domeniul gestionării deșeurilor - Vom explora în detaliu cadrul legal și reglementările care guvernează gestionarea deșeurilor în România. Înțelegerea acestui aspect este fundamentală pentru evitarea problemelor juridice și amenzi.

- Managementul Deșeurilor - Aici veți învăța despre tehnici eficiente de colectare, transport, stocare și eliminare a deșeurilor, precum și metode pentru minimizarea impactului asupra mediului.

- Sistemul de Management de Mediu - Descoperiți modul în care puteți implementa și menține un sistem de management de mediu eficient în organizația dvs., promovând sustenabilitatea și responsabilitatea socială.

- Audit de Deșeuri și Acțiuni de Îmbunătățire - Învățați cum să efectuați audituri de deșeuri pentru a evalua și îmbunătăți procesele de gestionare a deșeurilor din cadrul organizației dvs. și să identificați oportunități de reducere a costurilor.

Detalii despre curs:

Organizator: Top Quality Management

Mod de desfășurare: Online - sincron

Perioadă: Cursul este disponibil pe tot parcursul anului

Nu ratați această oportunitate unică de a vă dezvolta competențele în domeniul gestionării deșeurilor și de a vă aduce contribuția la protejarea mediului înconjurător.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Alăturați-vă cursului nostru și deveniți un specialist în Managementul Deșeurilor! #ManagementulDeseurilor #CursuriAutorizate #TopQualityManagement

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput