Curs Online de Antreprenoriat - Gratuit !

imagine Curs online de ANTREPRENORIAT  - GRATUIT !
gratuit

Curs Online de Antreprenoriat - Gratuit !

Curs de iniţiere // Autorizat

Baia Mare , jud. Maramures // Curs gratuit


Data incepere: 27/06/2022
Perioada inscrieri: 03/06/2022 - 26/06/2022
Data ultimei actualizari : 19/06/2022

Curs GRATUIT de antreprenoriat dedicat tinerilor din judetul Maramures care nu sunt angajati, și care doresc să demareze o afacere. Participantii la curs pot obtine o finanțare nerambursabilă de 25.000 EURO pentru a propria afacere. Înscrie-te la curs si ai șansa de a obtine finanțarea pentru afacerea dorită!
Prezentare curs

Curs de competențe antreprenoriale ONLINE - o oportunitate deosebită pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, cu domiciliul în judetul Maramures, care nu au un loc de muncă, care se gândesc să-și pornească propria afacere.

DSM Calificare și Management SRL organizeaza în această vară cursuri gratuite pentru cei care, în loc să se angajeze, preferă să devină antreprenori si să lucreze pentru ei.

La finalul cursului se oferă o diplomă recunoscută de ANC, ce este valabilă atât în țară cât si în străinătate.

Înscrie-te la curs si ai oportunitatea de a câstiga o finanțare nerambursabilă de 25.000 EURO cu care poti demara afacerea visată!

Durata cursului: 40 ore.

Cursul se desfăsoară în sistem online. Poti urmări cursul de pe telefon.


Contactează-ne la nr. de telefon 0744.985.985, între orele 8,30-15,30, pentru a te înscrie la cursurile noastre gratuite.
Iar dacă nu ne poti suna, trimite-ne un mesaj si te contactăm noi!


IMPORTANT: Înscrierea persoanelor la curs se va face pe principiul "primul venit, primul servit"!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

DSM CALIFICARE SI MANAGEMENT SRL

logo DSM CALIFICARE SI MANAGEMENT SRL

Adresa: Bdul. Timisoara 39 B, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
Descriere:
SC EURO DSM MANAGEMENT ȘI CONSULTANȚĂ SRL oferă cele mai eficiente soluţii financiare și tehnice de consultanţă și asistenţă de înaltă calitate, ţinând cont de nevoile specifice, obiectivele, ideologia și cultura fiecăruia în parte, în perspectiva asigurării unei creșteri și dezvoltări durabile a companiei dumneavoastră.
Expertiza și experiența SC EURO DSM MANAGEMENT ȘI CONSULTANȚĂ SRL rezultă din portofoliul de proiecte pentru care asigurăm managementul tehnic și financiar, finanțate prin intermediul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, proiecte caracterizate de o gamă variată a domeniilor și măsurilor de intervenție.Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0744.985.985
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput