Curs online Comunicare si Informare in Entitati Publice

imagine Curs online Comunicare și Informare în Entități Publice
430 RON

Curs online Comunicare si Informare in Entitati Publice

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 430 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 20/06/2023

Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta cariera și de a contribui la succesul entității publice în care activați. Înscrieți-vă acum la cursul online "Comunicare și Informare în Entități Publice"!
Prezentare curs

Obiective generale ale cursului:

1. Înțelegerea importanței informării și comunicării în activitatea curentă, la nivel individual și organizațional.

2. Identificarea tipurilor de informații utilizate și alegerea canalelor adecvate de comunicare ale acestora.

3. Identificarea nivelului perceput de eficacitate a activităților de informare și comunicare (internă/externă).

4. Dezvoltarea unui mod de colaborare organizațională care să includă activități de informare și comunicare continuă.

În era digitală în care trăim, informarea și comunicarea eficientă reprezintă elemente esențiale pentru succesul unei entități publice. Fie că sunteți implicat în administrație publică, organizații guvernamentale sau instituții publice, capacitatea de a transmite și primi informații în mod eficient este crucială pentru atingerea obiectivelor și satisfacerea nevoilor comunității pe care o deserviți.

Cursul online autorizat "Comunicare și Informare în Entități Publice" vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a deveni un profesionist al comunicării și informării în domeniul public. Indiferent dacă sunteți deja angajat într-o entitate publică sau aspirați să ocupați o astfel de poziție, acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să dobândiți competențele necesare pentru a vă desfășura activitatea cu succes.

Prin participarea la acest curs, veți obține următoarele beneficii:

1. Înțelegerea importanței informării și comunicării în activitatea curentă, la nivel individual și organizațional

Veți învăța despre rolul crucial al informării și comunicării în contextul entităților publice și modul în care acestea influențează atât performanța individuală, cât și cea organizațională. Veți explora tehnici și strategii eficiente pentru a transmite mesaje clare și concise, asigurând o comunicare eficientă cu toate părțile implicate.

2. Identificarea tipurilor de informații utilizate și alegerea canalelor adecvate de comunicare ale acestora

Veți învăța să identificați tipurile de informații utilizate în entitățile publice și să selectați canalele de comunicare adecvate pentru transmiterea acestora. Veți explora avantajele și dezavantajele diferitelor medii de comunicare, inclusiv comunicarea verbală, scrisă și online, și veți învăța cum să le utilizați în mod eficient în funcție de contextul și audiența țintă.

3. Identificarea nivelului perceput de eficacitate a activităților de informare și comunicare (internă/externă)

Veți învăța cum să evaluați nivelul de eficacitate al activităților de informare și comunicare în entitatea publică în care activați. Veți înțelege importanța feedback-ului și a monitorizării rezultatelor pentru a vă asigura că mesajele dvs. sunt transmise în mod eficient și sunt receptate în mod corespunzător de către publicul țintă.

4. Dezvoltarea unui mod de colaborare organizațională care să includă activități de informare și comunicare continuă

Veți explora strategii și tehnici pentru dezvoltarea unui mod de colaborare organizațională care să promoveze activități de informare și comunicare continue. Veți învăța cum să gestionați fluxurile de informații în cadrul entității publice și să promovați o cultură a transparenței și a comunicării deschise.

Cursul online "Comunicare și Informare în Entități Publice" este autorizat și este oferit de Top Quality Management, o companie cu experiență în furnizarea de cursuri specializate pentru sectorul public și privat. Echipa noastră de experți vă va ghida prin materialele de învățare interactive, studii de caz relevante și exerciții practice, asigurându-vă că dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist al comunicării în entitățile publice.

Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta cariera și de a contribui la succesul entității publice în care activați. Înscrieți-vă acum la cursul online "Comunicare și Informare în Entități Publice"!

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, vă rugăm să ne contactați:

Top Quality Management

Telefon: 0733822020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput