Curs Online Autorizat Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

imagine Curs online autorizat Manager în domeniul siguranței alimentare HACCP și ISO 22000
700 RON

Curs Online Autorizat Manager in Domeniul Sigurantei Alimentare Haccp si Iso 22000

Curs de calificare // Autorizat

Online // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 10/01/2023

Cursul Manager în domeniul siguranței alimentare este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația MANAGER ÎN DOMENIUL SIGURANȚEI ALIMENTARE, cod COR 325715.
Prezentare curs

Cursul Manager în domeniul siguranței alimentare este destinat persoanelor ce activează în domeniul alimentar, în cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranța alimentară, din cadrul unității.

Acest curs este necesar dacă doriți să implementați referențialul ISO 22000:2019, întrucât vă pregătește, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, în vederea cerințelor și normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfârșitul cursului Manager în domeniul siguranței alimentare veți putea aplica în cadrul organizației din care faceți parte, toate cunoștințele acumulate, făcând astfel, primul pas în vederea certificării ISO 22000:2019.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput