Curs online autorizat Manager calitate - ISO 9001: 2015

imagine Curs online autorizat Manager calitate – ISO 9001:2015
770 RON

Curs online autorizat Manager calitate - ISO 9001: 2015

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 770 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 24/02/2024

Programul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor – pentru ocupaţia Manager al sistemelor de management al calității , cod COR 242114.
Prezentare curs

În cadrul cursului Manager calitate – ISO 9001:2015, veți învăța despre principiile fundamentale ale sistemului de management al calității și modul în care acestea pot fi implementate în organizație. Veți descoperi cum să planifici, să implementați și să monitorizați procesele de calitate, asigurându-vă că toate activitățile și produsele sunt conforme cu cerințele și că satisfac nevoile clienților. De asemenea, veți învăța cum să identificați și să gestionați neconformitățile și să îmbunătățiți continuu performanța organizației prin aplicarea cerințelor ISO 9001:2015.

Programul de formare Manager calitate – ISO 9001:2015 se adresează persoanelor care:

  • Proiectează/revizuiesc documentaţia şi implementează sisteme de management al calităţii în conformitate cu ISO 9001:2015;
  • Conduc procesul de audit de primă sau secundă parte al sistemului de management al calităţii într-o organizaţie;
  • Doresc să aplice tehnicile şi instrumentele managementului calităţii pentru a determina creşterea performanţei organizaţiei în care se implementează sistemul de management al calităţii.

Obiectivele cursului Manager calitate:

  • Formarea abilităţilor şi competenţelor de implementare a conceptului de abordare procesuală în organizaţie;
  • Dobândirea competenţelor de gestionare a proceselor sistemului de management al calităţii prin aplicarea ciclului PDCA şi în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2015;
  • Formarea competenţelor şi abilităţilor de utilizare a metodelor şi instrumentelor specifice managementului calităţii pentru evaluarea şi îmbunătăţirea performanţei proceselor sistemului de management al calităţii;
  • Formarea competenţelor de manageriere a programului de audit intern şi de secundă parte.

Pentru tematica completă, perioada de desfășurare si alte informații despre cursul Manager calitate – ISO 9001:2015, vă invităm să accesați website-ul www.cursuriautorizate.ro. Deasemenea, ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020 pentru întrebări suplimentare despre cursurile organizate de Top Quality Management.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput