Curs Online Autorizat Manager Calitate - Iso 9001: 2015

imagine Curs online autorizat Manager calitate - ISO 9001:2015
680 RON

Curs Online Autorizat Manager Calitate - Iso 9001: 2015

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 680 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 31/05/2023

Cursul Manager calitate ISO 9001: 2015 este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII, cod COR 242114.
Prezentare curs

Cursul se adresează, în special, persoanelor care:

- proiecteză/revizuiesc documentația și implementează sisteme de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2015;

- conduc procesul de audit de primă sau secundă parte al sistemului de management al calității într-o organizație;

- doresc să aplice tehnicile și instrumentele managementului calității pentru a determina creșterea performanței organizației în care se implementează acest sistem.

Obiective:

- Formarea abilităților și competențelor de implementare a conceptului de abordare procesuală în organizație;

- Dobândirea competențelor de gestionare a proceselor sistemului de management al calității prin aplicarea ciclului PDCA și în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2015;

- Formarea competențelor și abilităților de utilizare a metodelor și instrumentelor specifice managementului calității pentru evaluarea și îmbunătățirea performanței proceselor sistemului de management al calității;

- Formarea competențelor de manageriere a programului de audit intern și de secundă parte.

Cursul Manager calitate ISO 9001: 2015 este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII, cod COR 242114.

Pentru mai multe informații despre acest curs, ne puteți contacta la:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput