Curs Online Autorizat Manager Calitate - Iso 9001: 2015

imagine Curs online autorizat Manager Calitate - ISO 9001:2015
630 RON

Curs Online Autorizat Manager Calitate - Iso 9001: 2015

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 630 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 03/06/2022

De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.
Prezentare curs

Cursul Manager calitate ISO 9001: 2015 este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII, cod COR 242114.

Cursul se adreseaza, in special, persoanelor care proiecteza/revizuiesc documentatia si implementeaza sisteme de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2015, persoanelor care conduc procesul de audit de prima sau secunda parte al sistemului de management al calitatii intr-o organizatie si peroanelor care doresc sa aplice tehnicile si instrumentele managementului calitatii pentru a determina cresterea performantei organizatiei in care se implementeaza acest sistem.

Tematica:

-Standardele de referinta ale sistemului de management al calitatii;

-Conceptele «calitate» si «management al calitatii»: terminologie, principiile managementului calitatii, abordarea procesuala;

-Implementarea sistemului de management al calitatii intr-o organizatie, in conformitate cu ISO 9001:2015;

-Procesele de management;

-Procesele de planificare;

-Procesele suport;

-Procesele de realizare;

-Evaluarea performante;

-Costurile calitatii;

-Tehnicile si instrumentele managementului calitatii.

Pentru mai multe detalii si informatii despre acest curs, va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput