Curs online autorizat Managementul deseurilor

imagine Curs online autorizat Managementul deșeurilor
660 RON

Curs online autorizat Managementul deseurilor

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 660 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 19/01/2024

Cursul Managementul deşeurilor este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor pentru ocupaţia Responsabil de mediu, cod COR 325710, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Prezentare curs

Cursul Managementul deșeurilor, organizat de Top Quality Management, îți oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și a aplica corect practicile de gestionare a deșeurilor, asigurându-te că îndeplinești toate cerințele legale și contribui la protejarea mediului înconjurător.

Scopul cursului Managementul deşeurilor îl reprezintă instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deşeurilor din cadrul companiei în vederea îndeplinirii obligaţiilor legale în vigoare în domeniul gestionării deşeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase.

Obiectivele cursului Managementul deșeurilor:

  • Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;
  • Gestionarea actelor normative de mediu;
  • Implementarea şi îmbunătăţirea proceselor de management al deşeurilor;.
  • Raportarea activităţii de mediu;
  • Auditul de deşeuri.

Agenda pe scurt a cursului Managementul deșeurilor:

  • Prezentarea legislației în domeniul gestiunii deșeurilor;
  • Managementul deșeurilor;
  • Sistemul de management de mediu;
  • Audit de deșeuri și acțiuni de îmbunătățire.

Pentru mai multe informații referitoare la acest curs, puteți accesa site-ul www.cursuriautorizate.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0733822020.

Deasemenea, pentru cei interesați de articole de specialitate, Top Quality Management a pus la dispoziția acestora blogul cursuriautorizate.ro. Pe acest blog veți putea găsi articole scrise de experții noștri din domeniul managerial, control intern și audit.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput