Curs online autorizat - Managementul deseurilor

imagine Curs online autorizat - Managementul deșeurilor
670 RON

Curs online autorizat - Managementul deseurilor

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 670 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 28/06/2023

Ești în căutarea unei oportunități de dezvoltare profesională în domeniul managementului deșeurilor? Vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele și să dobândești competențe esențiale în acest domeniu? Atunci, acest curs online autorizat este exact ceea ce cauți!
Prezentare curs

Cursul nostru se adresează persoanelor care au responsabilități și desfășoară activități legate de managementul deșeurilor, inclusiv managementul compartimentului de protecție a mediului și domeniul substanțelor chimice periculoase. De asemenea, este potrivit pentru cei cu responsabilități în controlul intern managerial și audit intern, precum și în gestionarea sistemului de management al mediului conform cerințelor ISO 14001:2015.

Scopul nostru principal este să instruim persoana desemnată cu gestionarea deșeurilor în cadrul companiei tale, pentru a îndeplini obligațiile legale în vigoare în domeniul gestionării deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase. Astfel, vei dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a gestiona eficient deșeurile și a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Obiectivele noastre pentru acest curs de Managementul deșeurilor includ:

- Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului
- Gestionarea actelor normative de mediu
- Implementarea și îmbunătățirea proceselor de management al deșeurilor
- Raportarea activității de mediu
- Auditul deșeurilor

Cursul nostru este susținut de Top Quality Management, o echipă de experți cu o vastă expertiză în domeniul managementului deșeurilor. Ne asigurăm că vei beneficia de informații actualizate și relevante, iar instruirea va fi livrată într-un format online accesibil și interactiv.

Nu rata această oportunitate de a-ți îmbunătăți abilitățile în managementul deșeurilor! Pentru a afla mai multe detalii și pentru a te înscrie la curs, ne poți contacta folosind informațiile de mai jos:

Telefon: 0733 822 020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Investește în tine și în viitorul sustenabil al mediului înconjurător! Alătură-te cursului nostru de Managementul deșeurilor astăzi și fii parte a soluțiilor eficiente în domeniu!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput