Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

imagine Curs online autorizat Auditor intern în sectorul public
1330 RON

Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 1330 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 31/05/2023

Cursul Auditor intern în sectorul public este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația Auditor intern în sectorul public, cod COR 241306.
Prezentare curs

Cursul este structurat conform cerințelor Legii 672/2002, privind auditul public intern, art. 2, lit.c ,j, u și acoperă domeniile cadrului general de competențe profesionale cunoștințele, abilitățile și valorile pe care o persoană trebuie să le dețină pentru exercitarea activității de audit public intern.

Grup țintă:

Cursul se adresează persoanelor care doresc să fie auditori interni în sectorul public și care trebuie să dețină cunoștințele, abilitățile și valorile necesare pentru a performa în domeniu.

De asemenea, prin intermediul acestui curs veți putea dobândi abilitățile pe care auditorul intern trebuie să le demonstreze în îndeplinirea sarcinilor, conform reglementărilor de referință și bunelor practici internaționale.

Obiective:

- Dezvoltarea competențelor necesare auditorului intern pentru elaborarea și documentarea programului de audit intern și a programului intervenției la fața locului;

- Dobândirea cunoștințelor și deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta și aplica teste în vederea evaluării eficienței și eficacității controalelor;

- Dobândirea competenței necesare pentru a analiza, evalua și formula recomandări cu privire la problemele identificate în cadrul procesului de audit intern.

Tematica pe scurt:

- Definiția auditului intern, standarde internaționale de audit, codul de conduită al auditorului intern;

- Sistemul de management al riscului in entitățile publice;

- Sistemul de control intern managerial (SCIM);

- Planificarea misiunilor de audit intern, tipuri de misiuni de audit;

- Metodologia derulării misiunilor de audit public intern;

- Evaluarea și supervizarea misiunilor de audit public intern.

Pentru mai multe informații despre acest curs, ne puteți contacta la:

Telefon: 0733822020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput