Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

imagine Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public
650 RON

Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 1 , jud. Bucuresti // Pret: 650 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 10/05/2022

De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale.
Prezentare curs

De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.

Cursul Auditor intern in sectorul public este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public, cod COR 241306.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Cursul va da posibilitatea de a afla care sunt acestea si de a performa la locul de munca.

Obiectivele cursului sunt:

-Dezvoltarea competentelor necesare auditorului intern pentru elaborarea si documentarea programului de audit intern si a programului interventiei la fata locului;

-Dobandirea cunostintelor si deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta si aplica teste in vederea evaluarii eficientei si eficacitatii controalelor;

-Dobandirea competentei necesare pentru a analiza, evalua si formula recomandari cu privire la problemele identificate in cadrul procesului de audit intern.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la:

Email: office@cursuriautorizate.ro

Telefon: 0733 822 020

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput