Curs online autorizat AUDITOR INTERN

imagine Curs online autorizat AUDITOR INTERN
880 RON

Curs online autorizat AUDITOR INTERN

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 880 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 14/05/2024

Cursul Auditor intern este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor pentru ocupaţia Auditor intern, cod COR 241105 și este organizat de Top Quality Management în sistem online.
Prezentare curs

Prin intermediul cursului nostru veți descoperi informații valoroase despre rolul crucial pe care îl joacă auditorul intern în cadrul organizațiilor și beneficiile pe care le poate aduce în îmbunătățirea eficienței și a bunei guvernanțe corporative.

În timpul acestui curs, veți explora conceptele cheie ale auditului intern, veți învăța despre metodele și tehnicile utilizate în evaluarea riscurilor și controlul intern, precum și despre modul în care acestea se aplică în practică. Veți avea acces la lecții interactive, studii de caz relevante și evaluări pentru a vă testa progresul.

Obiectivele cursului Auditor intern:

- Extinderea cunoştinţelor de audit în afara graniţelor auditului financiar şi de conformitate;

- Utilizarea eficientă a celor mai bune practici pe parcursul derulării auditului intern;

- Planificarea şi desfăşurarea auditului intern;

- Aplicarea metodologiei de audit intern bazat pe riscuri;

- Dobândirea şi îmbunătăţirea aptitudinilor profesionale în cadrul desfăşurării procesului de audit intern.

Pentru informații complete despre acest curs, vă rugăm să aceesați website-ul www.cursuriautorizate.ro sau să ne contactați telefonic la numărul 0733822020.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput