Curs online autorizat Auditor intern

imagine Curs online autorizat Auditor intern
650 RON

Curs online autorizat Auditor intern

Curs de calificare // Autorizat

Online // Pret: 650 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 02/11/2022

Cursul Auditor intern este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia AUDITOR INTERN, cod COR 241105.
Prezentare curs

Cursul Auditor intern, autorizat de CAFFPA, isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza auditului intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor misiunii de audit si pana la intocmirea raportului final.

Participantii la cursul Auditor intern vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei de audit bazata pe riscuri. Aceasta metodologie asigura managementul companiei ca:

- principalele riscuri ale afacerii sunt identificate, evaluate si tratate intr-o maniera consistenta si continua.

- activitatile de monitorizare continua desfasurate de management (inclusiv sistemul de control intern) sunt bine definite si opereaza eficient in managementul riscurilor.

Grup tinta:

Cursul Auditor intern se adreseaza auditorilor financiari, salariatilor cu atributii in domeniul auditului intern, antreprenorilor, precum si oricarei persoane interesata in implementarea unui audit intern eficient in cadrul companiei / societatii comerciale.

Obiective:

- Extinderea cunostintelor de audit in afara granitelor auditului financiar si de conformitate

- Utilizarea eficienta a celor mai bune practici pe parcursul derularii auditului intern

- Planificarea si desfasurarea auditului intern

- Aplicarea metodologiei de audit intern bazat pe riscuri

- Dobandirea si imbunatatirea aptitudinilor profesionale in cadrul desfasurarii procesului de audit intern


Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta la:


Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput