Curs online autorizat Auditor in domeniul calitatii

imagine Curs online autorizat Auditor în domeniul calității
730 RON

Curs online autorizat Auditor in domeniul calitatii

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 730 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 29/05/2023

Cu o experiență de peste 18 ani, Top Quality Management concepe și implementează programe de formare care asigură dezvoltarea competențelor individuale și oferă un avantaj competitiv real companiilor naționale și multinaționale și entităților publice care beneficiază de soluțiile și strategiile oferite de noi.
Prezentare curs

Grup țintă

Persoane care urmează să:

- Proiecteze/revizuiască documentația și să implementeze sisteme de management al calității conform ISO 9001:2015;

- Efectueze audituri în domeniul calității, de primă parte (audit intern) și secundă parte (audit la furnizori), în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 19011:2018.

Obiective

- Cunoașterea principiilor, tehnicilor și instrumentelor de audit și dobândirea competențelor de a conduce și organiza procesul de audit în domeniul calității (conform ISO 19011);

- Dobândirea cunoștințelor, competențelor și abilităților de efectuare a auditurilor interne și de secundă parte ale sistemului de management al calității documentat și implementat conform cerințelor ISO 9001:2015;

- Dobândirea și demonstrarea competențelor de raportare a rezultatelor auditului (conform ISO 19011:2018).

Cursul AUDITOR ÎN DOMENIUL CALITĂȚII este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația AUDITOR ÎN DOMENIUL CALITĂȚII , cod COR 214130.

Pentru mai multe informații despre acest curs, ne puteți contacta la:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput