Curs online Auditor Intern Sistem de Management Integrat

imagine Curs online Auditor Intern Sistem de Management Integrat
950 RON

Curs online Auditor Intern Sistem de Management Integrat

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 950 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 31/07/2023

Programul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor – pentru ocupaţia Auditor în domeniul calității, cod COR 214130, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.
Prezentare curs

Top Quality Management te invită să participi la programul de formare Auditor Intern Sistem de Management Integrat, adresat persoanelor dornice să-și dezvolte competențele în domeniul calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

Cursul va acoperi următoarele aspecte:

- Proiectarea și revizuirea documentației pentru sisteme de management integrate conforme cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018;

- Implementarea sistemelor de management integrate;

- Efectuarea auditurilor interne în domeniile menționate, respectând standardul ISO 19011:2018;

- Realizarea auditurilor interne conform Standardelor Internaționale de Audit Intern emise de Institutul Auditorilor Interni din Statele Unite ale Americii și adoptate de CAFR;

- Desfășurarea auditurilor interne în sectorul public, conform cerințelor Legii 672/2002 și HG 1086/2013;

- Auditul sistemelor integrate ale proiectelor cofinanțate din fonduri europene.

Cursul este structurat pentru a satisface nevoile tale de învățare și dezvoltare profesională, având o abordare bazată pe aplicații practice pentru o înțelegere mai profundă și o aplicare eficientă a cunoștințelor teoretice.

Detalii de contact:

Telefon: 0733822020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Nu rata ocazia de a-ți dezvolta expertiza în domeniul managementului integrat și de a deveni un Auditor în domeniul calității! Înscrie-te acum și beneficiază de cunoștințe esențiale pentru succesul tău profesional. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să te înscrii cât mai curând posibil!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput