Curs online Auditor Intern

imagine Curs online Auditor Intern
800 RON

Curs online Auditor Intern

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 800 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 04/12/2023

Prin intermediul cursului nostru veți descoperi informații valoroase despre rolul crucial pe care îl joacă auditorul intern în cadrul organizațiilor și beneficiile pe care le poate aduce în îmbunătățirea eficienței și a bunei guvernanțe corporative.
Prezentare curs

Top Quality Management vă invită să participați la cursul online autorizat CAFFPA, Auditor Intern, proiectat pentru a extinde cunoștințele și abilitățile în afara domeniului auditului financiar și de conformitate. Acest curs oferă o platformă interactivă pentru învățarea eficientă a celor mai bune practici în timpul auditului intern, planificarea și desfășurarea acestuia, aplicarea metodologiei bazate pe riscuri și îmbunătățirea aptitudinilor profesionale în acest domeniu esențial.

Obiectivele cursului:

  • Extinderea cunoștințelor de audit în afara granițelor financiare și de conformitate
  • Utilizarea eficientă a celor mai bune practici în timpul auditului intern
  • Planificarea și desfășurarea auditului intern în mod eficient
  • Aplicarea metodologiei de audit intern bazată pe riscuri
  • Dobândirea și îmbunătățirea aptitudinilor profesionale în auditul intern

Date de contact:

Telefon: 0733822020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Alăturați-vă nouă pentru a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mediu interactiv și accesibil, pregătindu-vă pentru provocările și oportunitățile din lumea auditului intern! Înscrieți-vă acum pentru a vă asigura un loc!

Dacă doriți să citiți articole din domeniul auditului intern, domeniul managerial și control intern, Top Quality Management vă pune la dispoziție blogul BlogCursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput