Curs Online Auditor in domeniul calitatii

imagine Curs Online Auditor în domeniul calității
730 RON

Curs Online Auditor in domeniul calitatii

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 730 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 07/12/2023

Cursul de specializare Auditor în domeniul calităţii este structurat conform noilor cerinţe privind formarea profesională a adulţilor care impun o tehnică de învăţare bazată pe foarte multe aplicaţii practice pentru o mai justă înţelegere şi aplicare a informaţiilor teoretice.
Prezentare curs

Vrei să devii expert în auditarea sistemelor de management al calității conform standardelor ISO 9000? Cauti să înțelegi mai bine principiile și practicile din spatele auditului conform Ghidului ISO 19011:2018?

Bucură-te de o experiență de învățare interactivă și completă cu programul nostru de formare dedicat auditorilor în domeniul calității!

Tematica programului de formare:

- Structura și Conținutul Standardelor ISO 9000: Înțelegerea detaliată a cerințelor și terminologiei specifice sistemelor de management al calității și a auditului acestor sisteme.

- Implementarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2015: Aplicarea practică a cerințelor și proceselor din standardul ISO 9001:2015.

- Principiile Auditului conform ISO 19011:2018: Învață cum să conduci audituri eficiente și conforme cu standardele internaționale.

- Planificarea, Realizarea și Controlul Auditului: Procesul complet al auditului, de la planificare și pregătirea documentelor până la întocmirea rapoartelor și implementarea măsurilor de îmbunătățire.

Cui se adresează:

- Profesioniști din domeniul calității și auditului.

- Persoane interesate să devină auditori calificați în domeniul calității conform standardelor ISO.

Alătură-te cursului nostru online pentru a-ți dezvolta abilitățile și a deveni un auditor expert în managementul calității conform standardelor internaționale! Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul! Vezi mai multe detalii pe www.cursuriautorizate.ro sau sună-ne la numărul 0733822020.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput