Curs Monitor de schi, snow-board şi sporturi de alunecare pe zapada

imagine Curs Monitor de schi, snow-board şi sporturi de alunecare pe zapadă
2200 RON

Curs Monitor de schi, snow-board şi sporturi de alunecare pe zapada

Curs de specializare // Autorizat

Sibiu , jud. Sibiu // Pret: 2200 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 60 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFO CENTER GROUP
Data ultimei actualizari : 31/10/2023

Monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă, supraveghează copii aflaţi în staţiunile montane, organizează activităţi de agrement sau acţiuni turistice pentru cetăţeni români şi străini. Monitorul ajută şi îndrumă turiştii, dă sfaturi şi coordonează organizarea evenimentelor de iarnă, fiind unul din cei mai buni vectori de publicitate din turismul montan.
Prezentare curs

Monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă îşi desfăşoară activitatea ca angajat al unor agenţi economici sau în mod privat, independent, conform normelor legale din domeniul activităţilor instructive, recreative şi de divertisment, cu locaţii strict pe pârtii sau spaţii special amenajate.

Monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă, supraveghează copii aflaţi în staţiunile montane, organizează activităţi de agrement sau acţiuni turistice pentru cetăţeni români şi străini. Monitorul ajută şi îndrumă turiştii, dă sfaturi şi coordonează organizarea evenimentelor de iarnă, fiind unul din cei mai buni vectori de publicitate din turismul montan. Monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă este o persoană care şi-a dobândit competenţele prin practicarea schiului, snowboardului şi a altor sporturi de alunecare pe zăpadă, în cadrul activităţilor sportive de performanţă din cluburi sau asociaţii sportive, dar poate fi şi un practicant pasionat al sporturilor de iarnă, care şi-a dobândit competenţele prin alte căi decât cele formale.

Cunoştinţele necesare pentru practicarea ocupaţiei se referă la: tehnica schiului şi a sporturilor de alunecare pe zăpadă, noţiuni de biomecanică, modul de organizare al activităţii şcolii de schi, metode de lucru cu diverse categorii de cursanţi, noţiuni de psiho-pedagogie. Totodată monitorul trebuie să posede şi un bagaj de cunoştinţe referitoare la regiunea în care îşi desfăşoară activitatea (cultura, istoria şi geografia zonei, natura şi mediul înconjurător, traseele montane, istoria schiului), noţiuni legate de legile şi organizaţiile naţionale şi internaţionale din domeniul schiului, ca norme de respectat de către orice practicant al sporturilor de iarnă, cunoştinţe legate de materialele utilizate, marketing, comunicare, siguranţa pe pistă-pârtie şi în afara ei, regulile FIS, limbi străine de circulaţie internaţională, protecţia mediului, etc. Monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă este un bun cunoscător al tipologiilor de caractere umane, el trebuie să asigure un climat favorabil desfăşurării activităţilor propuse, care să permită asimilarea procedeelor tehnice şi îndeplinirea obiectivelor propuse în condiţii de menţinere a unei bune dispoziţii tuturor participanţilor. Situaţiile de risc de care trebuie să ţină cont în desfăşurarea activităţilor de instruire, pentru monitorul de schi, snowboard şi sporturi de alunecare pe zăpadă se referă îndeosebi la: riscuri determinate de nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, pe timpul pregătirii şi desfăşurării programului de instruire; riscuri determinate de starea vremii; riscuri determinate de periculozitatea locului de desfăşurare a instruirii. Pentru a face faţă cu succes îndatoririlor impuse de această ocupaţie, monitorul trebuie să cunoască bine limba română şi cel puţin o limbă de circulaţie internaţională.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFO CENTER GROUP

logo INFO CENTER GROUP

Adresa: str. Rennes, nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0745369686
E-mail contact firma: office@sbinfo.ro
Descriere:

In cadrul Info Center Group am deschis un Institut de Calificari si o Agentie pentru plasare forta de munca. Toate serviciile noastre atat cel de formare profesionala a adultilor cat si cel de plasare forta de munca sunt autorizate si certificate ISO 9001 in managementul calitatii. Avem in portofoliu peste 22000 de clienti multumiti, care ne-au furnizate feeback-uri de excelenta. Lucram cu peste 700 de formatori autorizati, experti in domeniul in care predau programe din domeniile:

+resurse umane 

+educatie si formare profesionala

+securitate si sanatate in munca

+situatii de urgenta

+mediu

+contabilitate 

+marketing si comert

+medicina veterinara

+medicina de urgenta

+epidemiologie si igiena

+management 

+management de proiect

+managemetul calitatii

+management de risc

+domeniul tehnic

+sport si agrement

+horticultura si agricultura

+constructii

+limbi straine 

Programele noastre sunt calificari, specializari, perfectionari, instruiri in peste 100 cursuri, care pot fi gasite pe site-ul www.sbinfo.ro sau www.cursuri-sibiu.ro

 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745369686 0740087780
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput