Curs Manager Proiect COR: 242101 Acreditare: ANC 0722934356

imagine Curs Manager Proiect COR: 242101  ACREDITARE: ANC  0722934356
1000 RON

Curs Manager Proiect COR: 242101 Acreditare: ANC 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 1000 RON


Data incepere: 23/05/2024
Perioada inscrieri: 25/03/2024 - 22/05/2024
Data ultimei actualizari : 09/05/2024

Cursul de Manager de Proiect este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Pret 1200 LEI Telefon 0722934356
Prezentare curs
Cursul de Manager de Proiect este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Participand la cursul de Manager de Proiect, vei gasi raspuns la intrebari precum: cum se initieaza un proiect, cum se intocmeste o analiza SWOT sau ce inseamna o diagrama Gantt, ce reprezinta fezabilitatea financiara si cum se inchide un proiect, de succes! Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților. Cui se adreseaza cursul: Acest curs este dedicat tuturor persoanelor care doresc sa fie manageri de succes si care doresc sa scrie proiecte de succes! Viitorii absolventi ai cursului de Manager proiect vor finaliza cursul cu un bagaj imens de cunostinte in domeniul managementului. Certificare: In urma absolvirii examenului final cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Manager de Proiect” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Durata: 40 ore ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERECarte de identitateCertificat de naștereCertificat căsătorie/decizie divorț (dacă este cazul)Studii superioare (licență/master)COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRIIStabilirea scopului proiectuluiStabilirea cerinţelor de management integrat al proiectuluiPlanificarea activităţilor şi jaloanelor proiectuluiGestiunea utilizării costurilor şi jaloanelor proiectuluiRealizarea procedurilor de achiziţii pentru proiectManagementul riscurilorManagementul echipei de proiectManagementul comunicării în cadrul proiectuluiManagementul calităţii proiectului
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput