Curs Manager Calitate - Iso 9001: 2015

imagine Curs Manager Calitate - ISO 9001:2015
680 RON

Curs Manager Calitate - Iso 9001: 2015

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 680 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 08/08/2023

Programul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor – pentru ocupaţia Manager al sistemelor de management al calității , cod COR 212114, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Prezentare curs

Perioada: 04 - 07 septembrie 2023

Locație: Online-Sincron

Ești în căutarea unei oportunități de dezvoltare profesională? Ai visat întotdeauna să devii expert în gestionarea calității în cadrul organizației tale? Atunci acesta este momentul tău!

Alătură-te Cursului Manager Calitate - ISO 9001:2015, organizat cu pasiune și experiență de către Top Quality Management. Indiferent dacă ești deja un specialist în managementul calității sau doar îți dorești să-ți îmbunătățești abilitățile, acest curs îți oferă oportunitatea unică de a te perfecționa și de a-ți pune în valoare potențialul.

Prin participarea la acest curs, vei avea ocazia să:

- Înțelegi și să aplici conceptul de abordare procesuală în organizație, consolidându-ți astfel abilitățile de management;

- Stăpânești tehnicile de gestionare a proceselor în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2015, urmând ciclul PDCA (Planificare, Desfășurare, Control, Acțiune);

- Dezvolți competențe solide în utilizarea instrumentelor specifice managementului calității, pentru evaluarea și îmbunătățirea performanței proceselor din sistemul de management al calității;

- Înveți să coordonezi cu succes programul de audit intern și de secundă parte, asigurând astfel conformitatea și eficacitatea sistemului de management al calității.

Echipa noastră de experți îți va oferi cunoștințe practice, studii de caz relevante și tehnici actuale pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. Fii pregătit să îmbrățișezi schimbarea și să evoluezi într-un mediu dinamic al managementului calității.

Nu lăsa oportunitatea să treacă pe lângă tine! Înscrie-te acum la Cursul Manager Calitate - ISO 9001:2015 și transformă-ți visele în realitate. Locurile sunt limitate, așa că grăbește-te să-ți asiguri locul!

Pentru detalii și înscrieri, vizitează site-ul nostru www.cursuriautorizate.ro sau contactează-ne la numărul de telefon 0733 822 020. Vă așteptăm cu drag să facem împreună primii pași spre excelență în gestionarea calității!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput