Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

imagine Curs Managementul performanței – KPI Indicatori cheie de performanță
630 RON

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 630 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 15/01/2024

Programul este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor – pentru ocupaţia Responsabil proces, cod COR 242104, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.
Prezentare curs

Cursul Managementul performanței – KPI Indicatori cheie de performanță este organizat de Top Quality Management în sistem online - sincron.

Acest curs își propune să ofere participanților atât cunoștințele teoretice, cât și competențele practice necesare pentru lucrul cu Indicatorii Cheie de Performanță (KPI), astfel încât să poată demara un proiect de implementare a sistemului KPI în organizație sau să revizuiască indicatorii existenți.

Sistemul KPI este esențial pentru orice organizație. Dacă acesta este inadecvat, comportamentele și rezultatele pot deveni contraproductive, atrăgând numeroase plângeri din partea clienților. Scopul oricărei organizații este de a avea un număr redus de plângeri/reclamații generate de nesatisfacerea sau satisfacerea necorespunzătoare a cerințelor clienților.

Sistemul KPI sprijină corelarea activităților angajaților cu strategia de dezvoltare a companiei. Prin urmare, este important ca sistemul KPI să fie nu doar cunoscut și implementat la nivel formal, ci și adaptat la specificul fiecărei firme, pentru a obține rezultate cât mai bune.

Programul de formare poate fi urmat de toţi cei ale căror obiective reprezintă atingerea scopurilor organizaţionale prin îmbunătăţirea activităţilor derulate, adresându-se în special:

  • Managerilor de la toate nivelurile;
  • Membrilor Comisiei de monitorizare a SCIM din entităţile publice;
  • Persoanelor care sunt implicate în implementarea şi funcţionarea sistemelor de management şi control intern managerial;
  • Auditorilor interni şi de terţă parte;
  • Tuturor persoanelor care au rol în implementarea, măsurarea şi monitorizarea performanţei în organizaţie.

Pentru agenda completă a cursului și alte informații, vă rugăm să accesați site-ul www.cursuriautorizate.ro, sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0733822020.

Top Quality Management, pune la dispoziția celor interesați de articole de specialitate din domeniul managementului, control intern și audit, blogul cursuriautorizate.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput