Curs: Lucrator in comert

imagine Curs: Lucrator in comert
700 RON
Sună acum: 0723918928, 0348401164

Curs: Lucrator in comert

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 28/03/2023

Certificatul de calificare este util atunci cand doriti sa va angajati in domeniul comertului: magazine, supermarketuri sau magazine alimentare. Plata in rate.
Prezentare curs
Lucrătorul în comerţ se ocupă cu organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii magazinului, efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor, serviciilor aferente vânzării, promovarea magazinului, menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă, verificarea stocurilor, vânzările, întocmirea documentelor specifice, precum şi raportarea activităţii.Cursul se adresează:- Persoanelor care doresc să iniţieze o afacere în domeniul comerţului şi serviciilor sau activează deja în acest domeniu. - Celor care se află acum în etapa de formare profesională (absolvenţi de liceu etc.) şi care îşi doresc o carieră în domeniul comerţului şi serviciilor;- Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, şomerilor;- Celor care doresc o reconversie profesională într-o meserie ce are căutare pe piaţa muncii.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

logo  CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

Adresa: PITESTI, P-ta Vasile Milea nr. 3, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de peste 30 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723918928 0348401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput