Curs Jonctionare Fibre Optice

imagine Curs Joncționare Fibre Optice
2700 RON

Curs Jonctionare Fibre Optice

Curs de calificare // Autorizat

Iclod, jud. Cluj // Pret: 2700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 20/07/2020

Curs realizat de Optikline în colaborare cu AFOR. Autorizație ANC nr. 40/7505/03.11.2016. Scopul cursului: SPECIALIZARE în meseria de JONCTOR FIBRĂ OPTICĂ, cod COR-742215, competența: joncționare fibră optică. Acest curs este susținut de specialiști, membri în Asociația de Fibră Optică din România.
Prezentare curs

Curs joncționare fibre optice


Sesiuni: / 25.05.2020 / 29.06.2020 / 05.10.2020 / 02.11.2020 /


Curs realizat de Optikline în colaborare cu AFOR. Autorizație ANC nr. 40/7505/03.11.2016.


Scopul cursului: SPECIALIZARE în meseria de JONCTOR FIBRĂ OPTICĂ, cod COR-742215, competența: joncționare fibră optică. Acest curs este susținut de specialiști, membri în Asociația de Fibră Optică din România.


Cerințe minime participanți: absolvenți 10 clase (învățământ obligatoriu).


Obiectivul cursului este ca la absolvire participanții să fie capabili să deosebească tipurile de cabluri cu fibră optică. Totodată, vor avea ocazia să lucreze cu orice tip de cutie de jonctionare și cu orice tip de cutie terminală, să lucreze cu orice tip de splicer (aparat de jonctionare), să cunoasca existența standardelor internaționale pentru fibră optică.


La finalizarea cursului se va efectua testarea teoretică și practică iar pe baza rezultatelor obținute se va obține diploma de absolvire eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) .


Diplomă curs joncționare fibre optice: eliberată de ANC este recunoscută în Uniunea Europeană.


Informații suplimentare si programare sesiune:


e-mail: cursuri@afor.ro

telefon: 0744 39 00 39

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociația de Fibră Optică din România

logo Asociația de Fibră Optică din România

Adresa: Piata Presei Libere nr. 1, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: cursuri@afor.ro
Descriere:

Academia de Fibra optică din România este înființată de Asociația de Fibră Optică din România la împlinirea a 8 ani de activitate, din dorința de a duce la un nivel superior pergatirea specialiștilor care activează în domeniul fibrelor optice, atât în România cât și în alte țări.

Academia de Fibră Optică din România aduce împreună specialiști cu peste 25 ani de experiență în domeniul fibrelor optice, Școala Profesională Duală de Fibră Optică și Optikline, prima firmă de formare continuă a adulților autorizată ANC pentru meseria de Jonctor Fibră Optică.
Lectori

Lectori generali
Sorin Bogdan

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0744390039
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput