Curs: Java Software Developer - ONLINE

imagine Curs: Java Software Developer - ONLINE
2710 RON

Curs: Java Software Developer - ONLINE

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 6 , jud. Bucuresti // Pret: 2710 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 10/09/2021

Cursul complet Java Software Developer conține top 10 skill-uri tehnice necesare pentru un astfel de job. Hai să vedem ce vei învăța: Java 1 Associate, Java 1 Professional, Java 2, Java 3 EE, Java 4 Spring Framework, Git&Bitbucket, Agile Fundamentals, Baze de Date-SQL, Jenkins Fundamentals, Baze de Date-NoSQL. Înscrieri: https://www.telacad.ro/cursuri/curs-java-software-developer-online/
Prezentare curs

Java Software Developer este un job foarte popular în industria IT. În principiu, un Java Developer este responsabil cu design-ul, dezvoltarea și managementul aplicațiilor Java. Deoarece Java este un limbaj foarte utilizat, în mod special de organizații foarte mari, task-urile zilnice pot varia destul de mult, în funcție de specificul proiectului sau al companiei. Însă, există câteva tehnologii și skill-uri tehnice comune acestor roluri. Iar noi ne vom concentra pe acestea, tocmai pentru ca tu să fii pregătit la interviul tehnic, dar și în primele luni alături de noua echipă.

Cui se adresează cursul?

Cursul Java Software Developer este un pachet complet de tehnologii ce te va pregăti pentru a obține o astfel de poziție, chiar dacă nu ai un background tehnic.

Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriul ritm, de acasă, parcurgand materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO. Vei avea acces la tot materialul de studiu pe platforma noastră de e-learning: https://cursuri.telacad.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Telecom Academy

logo Asociatia Telecom Academy

Adresa: Bd. Theodor Pallady 31, Bl. N3b, sc A, Ap 9, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
Telefon: 0746104999
E-mail contact firma: office@telacad.ro
Descriere:

Suntem Cisco Networking Academy din 2007 si centrul de training cu cea mai ampla platforma de cursuri IT in limba Romana din Romania: https://cursuri.telacad.ro.

Avem aproximativ 50 de cursuri pe care le-am creat de la zero alaturi de instructorii nostri si care cuprind: materiale scrise, materiale video, examene, resurse suplimentare si laboratoare/aplicatii. Suntem singura Academie Cisco care are materiale video pentru cursurile CCNA realizate integral de instructorii nostri.

Cursurile pe care noi le organizam se pot urma cu predare fizica sau virtuala, dar si online in regim self study datorita materialelor video pe care le au cursurile noastre.

Iata cateva din cursurile pe care noi le organizam:

- limbaje de programare: Java, JavaScript Fundamentals, React, C++, Python, Golang, Kotlin, Baze de Date-SQL, PHP/MySQL, Baze de Date noSQL

- Cisco: CCNA si CCNP

- sisteme de operare: Linux Sistem si Server Admin, Windows Server 2012, Virtualization Fundamentals

- DevOps: Docker, Kubernetes, Continuous Integration, Jenkins

- dezvoltare software: Testare Manuala, Testare Automata cu Python si Selenium, Git & Bitbucket

- project management: Design Thinking, Agile
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0746104999 0727761355
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput