Curs Inspector Securitate si Sanatate in Munca (80 ore) (Disponibil si Online)

imagine Curs Inspector Securitate si Sanatate in Munca (80 ore) (Disponibil si Online)
650 RON

Curs Inspector Securitate si Sanatate in Munca (80 ore) (Disponibil si Online)

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 650 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 06/04/2021

Curs INSPECTOR SANATATE și SECURITATE în MUNCA ( SSM) . Legea 319/2006, aplicatii practice, notiuni teoretice de la cei mai buni traineri de pe piata. Conditii excelente de studiu, diplome acreditate, curs OBLIGATORIU pentru evitarea amenzilor in domeniu.
Prezentare curs

Curs INSPECTOR SANATATE și SECURITATE în MUNCA ( SSM) . Legea 319/2006, aplicatii practice, notiuni teoretice de la cei mai buni traineri de pe piata. Conditii excelente de studiu, diplome acreditate, curs OBLIGATORIU pentru evitarea amenzilor in domeniu.

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/curs-inspector-ssm/

☎️Telefon / WhatsApp: 0784.333.777, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro / office@profesionalnewconsult.ro

(disponibil ONLINE si la SALA)

--------------

OBLIGATORIU pentru toate firmele ai caror conducatori ai locurilor de munca trebuie sa detina specializarea in materie pentru ca la randul lor sa transmita regulile de protecita muncii celor aflati in subordine. Evitati amenzile, alegeti un curs acreditat de INSPECTOR SSM este recomandat tuturor celor activeaza sau care doresc să lucreze în domeniul protecției muncii, să conducă și să coordoneze măsurile de prevenire și protecție privind securitatea muncii în organizațiile publice și private Urmând acest curs veți afla care sunt obligațiile angajatorilor și angajaților la locul de muncă, dar si procedurile de urmat in procesul de lucru din acest domeniu, atat prin notiuni teoretice dar si prin aplicatii practice.

--------------

?REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in RATE!

--------------

Avantajele inscrierii:

? Curs acreditat ;

? Veti dobandi capacitatile solicitate de legislatia specifica in vederea conducerii si coordonarii masurilor de prevenire si protectie la nivelul angajatorului, precum si deprinderile/abilitatile necesare controlului privind modul de respectare/aplicare a prevederilor legale in domeniu ;

? Dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice care permit participantilor sa reactioneze corect la situatii specifice accidentelor de munca ;

? Conditii moderne de studiu, personal secretariat dedicat ;

? Nu exista alte taxe ascunse privind participarea la examen sau eliberarea certificatului

? Suportul de curs se primeste gratuit

-------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput