Curs Inspector Resurse Umane

imagine Curs Inspector Resurse Umane
700 RON
Sună acum: 0763 242 666, 0249 242 320

Curs Inspector Resurse Umane

Curs de perfecţionare // Autorizat

Slatina, jud. Olt // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 80 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 15/04/2019

Curs perfectionare Inspector/Referent Resurse Umane COR: 333304 ACREDITARE: Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut în România și în țările membre ale Uniunii Europene
Prezentare curs

Rolul Inspectorului de Resurse Umane într-o organizaţie este esenţial pentru buna funcţionare a acesteia iar acest curs organizat de centrul nostru de formare profesională este adresat tuturor celor care doresc să ocupe o poziţie în departamentul de resurse umane dintr-o instituţie publică sau privată. Prin acest curs veţi învăţa să întocmiţi şi să gestionaţi toate documentele necesare activităţii de administrare a resurselor umane într-o organizaţie şi veţi cunoaşte toate prevederile legale din acest domeniu. De asemenea, veţi fi familiarizat cu toate procedurile necesare desfăşurării activităţii de resurse umane şi veţi învăţa să utilizaţi programul REVISAL


Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților. 

În urma promovării examenului se emite certificatul de absolvire/calificare, sub siglele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut atât în România cât și în țările membre ale Uniunii Europene. Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.


Certificarea este esențială în orice ocupație, ea atestă faptul că aveți cunoștințele necesare obținerii unui produs sau serviciu de calitate. De asemenea, reprezintă un plus în fața oricarui profesor care nu este specializat in educația adulților: certificarea înseamnă credibilitate.

Certificarea vă ajută în demersurile de accesare a fondurilor europene în activitățile suport ale proiectelor, oferind competențele necesare unei activități legale pe piața românească și internațională, inclusiv europeană. Obținerea unui certificat de perfecționare fiind obligatorie pentru orice viitor specialist în domeniul resurselor umane, care poate fi cooptat oricând într-un program de finantare european.

Ca urmare a absolvirii cursului de Inspector/Referent Resurse Umane veţi putea să evoluaţi cu succes în cadrul departamentelor de resurse umane din orice organizaţie de stat , societate națională, regie autonomă, administrație publică, ori privată în care veţi lucra, indiferent dacă este o organizație multinațională  , străină sau românească, ori un ONG.

Cursul de inspector / referent resurse umane absolvit la noi vă oferă cunoștințe practice și teroretice suficiente pentru a începe o carieră de succes a unui profesionist selecție, recrutare, salarizare și gestionarea resurselor umane!


Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului :


1. Planificarea activităţilor 


2. Comunicarea cu angajaţii 


3. Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitate şi sănătatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă 


4. Întocmirea documentelor de evidenţă a personalului 


5. Gestionarea documentelor de evidenţă a personalului 


6. Organizarea recrutării personalului 


7. Întocmirea registrului general de evidenţă a salariaţilor 


8. Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat 


9. Administrarea bazei de date de evidenţă a personalului

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

logo ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

Adresa: str. Aleea Primăverii, bl.9, sc.B, nr.26, parter, Slatina, jud. Olt
Telefon: 0763 242 666
E-mail contact firma: officegorj_accrcslatina@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010.

Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.


Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:

-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.

-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.

-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.

-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0763 242 666 0249 242 320
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput