Curs initiere: Operator PC

imagine Curs initiere: Operator PC
600 RON
Sună acum: 0723 918928, 0348 401164

Curs initiere: Operator PC

Curs de iniţiere // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 600 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: 26/09/2022 - 27/10/2022
Data ultimei actualizari : 28/09/2022

Competentele digitale sunt folosite in toate domeniile de activitate. La noi inveti si obtii certificatul de absolvire. Cursul propune o abordare interactiva cu caracter practic a celor mai noi informatii. Plata in rate.
Prezentare curs
Doriţi să vă angajaţi în domeniul IT, dar nu ştiţi ce presupune acest lucru? Vă aşteptăm la sediul nostru ATP Argeş, Casa Sindicatelor pentru a vă iniţia sau pentru a aprofunda acest domeniu. Job-ul de Operator PC desfăşoară în principal următoarele activităţi: -introduce şi validează date pe suport electronic,-prelucrează date (efectuează operaţii de calcul având la bază datele introduse, interoghează, sortează, filtrează date),-transpune pe suporţi de stocare datele introduse,-salvează periodic şi în situaţii critice datele introduse şi păstrează copiile de siguranţă ale acestora etc. Dacă v-am făcut măcar puţin curioşi sau vă consideraţi potriviţi pentru un asemenea post, vă aşteptăm la ATP Argeş pentru un curs de calificare şi perfecţionare în acest domeniu. 
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

logo  CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

Adresa: PITESTI, CENTRU, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de 31 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723 918928 0348 401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput