Curs in Sistem On-line Manager de Risc - Iso 31000

imagine Curs in sistem on-line Manager de risc - ISO 31000
650 RON

Curs in Sistem On-line Manager de Risc - Iso 31000

Curs de calificare // Autorizat

Online // Pret: 650 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 06/10/2022

Cursul Manager de risc - ISO 31000:2018 este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia MANAGER IMBUNATATIRE PROCESE, cod COR 242108.
Prezentare curs

Cursul "Manager de risc" porneste de la a prezenta conceptele de baza ale managementului riscului, precum si principalele aspecte ce trebuie avute in vedere pentru implementarea unui proces eficace de management al riscului in cadrul organizatiei. De asemenea, sunt detaliate cerintele standardului ISO 31000:2018 si modul lor de aplicare in practica.

Cursul Manager de risc - ISO 31000:2018 este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia MANAGER IMBUNATATIRE PROCESE, cod COR 242108.

Cursul Manager de risc se adreseaza:

- persoanelor implicate in activitati de management;

- persoanelor implicate in implementarea si functionarea sistemelor de management (calitate, mediu, securitatea informatiei si datelor cu caracter personal, etc);

- persoanelor responsabile pentru dezvoltarea politicii de management al riscului in cadrul organizatiei lor;

- persoanelor raspunzatoare cu asigurarea eficace a managementului riscului in cadrul organizatiei in ansamblul sau sau in cadrul unui anumit domeniu, proiect sau activitate specifica;

- persoanelor care urmeaza sa evalueze eficacitatea unei organizatii in ceea ce priveste managementul riscului;

- elaboratorii de regulamente, ghiduri, proceduri si coduri de buna practica care stabilesc, partial sau total, modul in care riscul trebuie gestionat.

Pentru mai multe informatii despre acest curs, va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: https://www.cursuriautorizate.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput