Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

imagine Curs Implementarea și Evaluarea Sistemului de Control Intern
620 RON

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 620 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 25/09/2023

Acest curs are ca obiectiv prezentarea principalelor concepte fundamentale ale Sistemului de Control Intern, împreună cu abordările specifice, începând de la definirea obiectivelor proceselor până la managementul riscurilor asociate și stabilirea evaluării controalelor eficiente.
Prezentare curs

Descoperă Fundamentele și Avantajele Controlului Intern

Obiectivele Cursului:

- Înţelegerea rolului funcţiunii de control intern în cadrul unei companii: Descoperă importanța controlului intern în asigurarea funcționării corecte și eficiente a organizației tale.

- Aprofundează noțiuni de bază ale controlului intern: Învață conceptele cheie și instrumentele necesare pentru implementarea unui sistem de control intern robust.

- Utilizarea celor mai bune practici în stabilirea și evaluarea controlului intern: Descoperă cum să aplici practici de vârf pentru a asigura conformitatea și eficiența operațională.

- Înţelegerea avantajelor metodologiei de control intern (COSO): Explorează și aplică standardele internaționale pentru control intern, contribuind astfel la o mai bună gestionare a riscurilor.

- Gestionează și redu riscurile cu un sistem de management al riscului eficient: Înțelege cum să identifici, evaluezi și minimizezi riscurile pentru succesul organizației tale.

- Înţelegerea controalelor anti-fraudă: Descoperă metodele și controalele necesare pentru prevenirea și detectarea fraudei în organizația ta.

- Responsabilizează angajații și dezvoltă procese de autoevaluare a controalelor: Implică-ți echipa în procesul de control intern, sporind eficiența și transparența.

Date de Contact:

Organizator: Top Quality Management

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Alătură-te cursului nostru și devino expert în implementarea și evaluarea sistemelor de control intern. Investește în viitorul companiei tale și asigură-te că aceasta se dezvoltă într-un mod sigur și eficient. Rezervă-ți locul acum și nu rata oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul controlului intern!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput