Conform legislatiei in vigoare, cursul se desfășoară după următoarea structură:
Modul 1 – Nivel 1-Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calității, șefilor de secție, de producție, etc., din unitățile cu profil alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă;
Modul 1- Nivelul II – Instruirea operatorilor din industria alimentară și din unitățile de alimentație publică și a vânzătorilor din unitățile cu profil alimentar;
Modul 1- Nivelul III – Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă;
Modul 2 – Instruirea personalului din unități care prestează servicii de curățenie:
1) în unități de asistență medicală,
2) în colectivități de copii și tineri,
3) în unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
4) în cabinete de înfrumusețare corporală, piercing si tatuaj;
Modul 3 – Instruirea personalului din unități care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producția și distribuția apei potabile și apa din fântânile publice, producția apei îmbuteliate;
Modul 4 – Instruirea personalului din unități care prestează servicii pentru spații in care au loc activități de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportiv, precum și servicii pentru tratarea și dezinfecția apei din bazine de înot și piscine;
Modul 5 – Nivelul I- Instruirea personalului din unități care prestează servicii de tratament și machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură și bărbierit.
Modul 5 – Nivelul II- Instruirea personalului din unități care prestează servicii de manichiură și pedichiură
Modul 5 – Nivelul III- Instruirea personalului din unități care prestează servicii de piercing, tatuaj, micropigmentare
Modulul nr. 6 – Nivelul I- Instruirea personalului din unități care prestează servicii de dezinfecție
Modulul nr. 6 – Nivelul II -Instruirea personalului din unități care prestează servicii de dezinsectie și deratizare
Programul se adresează:
- Tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, inclusiv celor care comercializează și transportă produse din industria alimentară (alimentație publică, colectivități - toate nivelele);
- Persoanelor din serviciile de curățenie din unitățile de asistență medicală, a colectivităților de copii și tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.);
- Persoanelor din sectorul producției și distribuției de apă potabilă, inclusiv îmbuteliată;
- Persoanelor din cadrul serviciilor de îngrijire corporală (coafor, frizerie, manichiură- pedichiură, cosmetică, masaj, piercing, tatuaj, micropigmentare etc.);
- Persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.
Diplomele sunt eliberate de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului, având o valabilitate de 3 ani.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.