Curs Gratuit Competente Digitale

imagine Curs GRATUIT  COMPETENȚE DIGITALE
gratuit

Curs Gratuit Competente Digitale

Curs de specializare // Autorizat

Iasi , jud. Iasi // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 24/05/2022

Cursul se adresează persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est.
Prezentare curs
Programul de formare profesională este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări, iar participanții vor primi certificate de absolvire cu recunoaștere națională și internaționale, cu avizele Ministerelor Muncii și Protecției Sociale și Educației și Cercetării. 
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO Iași

logo Centrul de Dezvoltare Socială T&CO Iași

Adresa: Bălușescu nr. 2 , Iasi, jud. Iasi
Descriere:

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO este o organizație nonguvernamentală al cărei scop îl reprezintă contribuția la dezvoltarea socială durabilă a comunităților locale și regionale.

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea carierei profesionale, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Ritmul schimbărilor obligă la o adaptare rapidă, la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare.  În acest sens, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a realizat permanent activități educative, prin cursuri de formare și perfecționare și continuă să asigure o infuzie permanentă și necesară de educație, atât pentru tineri, cât și pentru alte categorii de vârstă. CDS derulează cursuri autorizate ANC în domenii diverse (competențe digitale, designer pag web, educator specializat, asistent relații publice și comunicare etc.).

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO este o organizație nonguvernamentală al cărei scop îl reprezintă contribuția la dezvoltarea socială durabilă a comunităților locale și regionale.

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea carierei profesionale, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Ritmul schimbărilor obligă la o adaptare rapidă, la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare.  În acest sens, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a realizat permanent activități...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0758 028 613
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput