Curs Germana Online Intensiv si Interactiv cu Trainer Vorbitor Nativ

imagine CURS GERMANA ONLINE INTENSIV SI INTERACTIV CU TRAINER VORBITOR NATIV
150 RON

Curs Germana Online Intensiv si Interactiv cu Trainer Vorbitor Nativ

Curs de calificare // Autorizat

Online // Pret: 150 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 03/03/2023

Noi te ajutam ca pasiunea noastra germana sa devina si pasiunea ta!
Prezentare curs


Un loc unde cuvintele prind aripi !


O echipa de profesionisti care asigura rezultate maxime in timp limitat.

NOI TE INVATAM LIMBA GERMANA!

Cursurile sunt structurate pe niveluri de cunostinte de la incepatori pana la avansati(A1-C1) conform Cadrului European Comun de Referinta pentru limbi straine.

Deutschzentrum este centru de examinare acreditat ECL- EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES.

 Sedinta de curs este structurată în vederea abordarii tuturor celor 4 paliere de învatare a unei limbi straine : conversație -citire- scriere -ascultare materiale video si audio

DIPLOMA OBTINUTA IN URMA EXAMENULUI ESTE RECUNOSCUTA IN INTREAGA EUROPA SI AMERICA LATINA – ECL -EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES A2,B1,B2,C1

Cursuri pentru orice nivel..poti veni la cursuri plecand de la nivel zero sau daca ai mai studiat anterior germana, iti vom recomanda modulul care ti se potriveste.

1. Te inscrii la cursurile noastre si alegi varianta care ti se potriveste sau iti recomandam noi. Daca nu esti sigur de nivelul tau ..noi te testam gratuit! Avem poate cel mai bun pret per sedinta pentru cursuri profesionale de limba germana in Bucuresti.

2. Urmezi cursurile alaturi de profesorii nostri. Ai materialele de studiu incluse. Inveti germana si primesti diploma de participare la sfarsitul cursurilor, in urma unei examinari in ultima sedinta.

3.Deutschzentrum te pregateste pentru obtinerea CERTIFICATULUI INTERNATIONAL DE LIMBA GERMANA.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Deutschzentrum -Cursuri limba germana

logo Deutschzentrum -Cursuri limba germana

Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr 67 etaj 1, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: amalia.dragne@yahoo.com
Descriere:

Motto-ul nostru: Deutsch mit Spaß!

Avem experiență în a livra programe de training de calitate! Suna acum la 0745305607! Pregatire intensiva pentru examenele Goethe-Zertifikat A1,A2,B1,B2,C1

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor. 

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745305607
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput