Curs Frigotehnist

imagine CURS FRIGOTEHNIST
900 RON
Sună acum: 0723918928, 0348401164

Curs Frigotehnist

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 15/12/2023

Curs de inalta calitate cu oportunitati la finalizarea programului de formare: angajarea pe piata muncii in una din ocupatiile specificate sau continuarea studiilor la un nivel de calificare superior. Practica de specialitate la firme de profil, profesori specializati in domeniu.
Prezentare curs

Frigotehnistul este   lucrãtorul care deserveste instalatiile frigorifice de producere a frigului industrial cu diferite capacitãti, din unitãtile specifice industriei alimentare. 

Preocuparea noastra este sa se obtina informatiile cele mai noi in asa fel incat sa aveti oportunitatea unui loc de munca cat mai bine platit.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

logo  CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

Adresa: PITESTI, P-ta Vasile Milea nr. 3, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de peste 30 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723918928 0348401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput