Curs Formator (disponibil si Online)

imagine Curs Formator (disponibil si Online)
575 RON

Curs Formator (disponibil si Online)

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 575 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 06/04/2021

CURS FORMATOR – Diplome acreditate, traineri practicieni cu experienta profesionala si pedagogica, conditii bune studiu, suport curs asigurat. Devino specialist in domeniul formarii profesionale a adultilor !
Prezentare curs

CURS FORMATOR – Diplome acreditate, traineri practicieni cu experienta profesionala si pedagogica, conditii bune studiu, suport curs asigurat. Devino specialist in domeniul formarii profesionale a adultilor !

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/formator/

☎️Telefoane / Whatsapp : 0784.045.025, 0784.333.777

E-mail: formare@profesionalnewconsult.ro / cursuri@profesionalnewconsult.ro

(disponibil ONLINE si la SALA)

-------------

Cursul de Formator propus va ofera oportunitatea dezvoltarii în domeniul formării profesionale a training-urilor si workshop-urilor! Cursul beneficiază de specialiști de top ce vă vor prezenta tematica printr-un stil de predare modern, flexibil și interactiv, dar și de tehnicile de formare de ultima oră! Ca absolvent al cursului, veți reuși să proiectați și să elaborați un program de formare; de asemenea, veți învăța să identificați grupul țintă și nevoile acestuia; veți dobândi capacitatea de a comunica eficient și de a reține atenția audienței. Cursul pune accent pe cultivarea unor caracteristici fundamentale în activitatea de formare, cum ar fi: ascultare, empatie, claritate, minte deschisă, flexibilitate, etc.

-------------

?REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in RATE!

-------------

Ce vei invata?

? Structurarea eficienta a cursului ;

? Prezentarea si transmiterea informatiei ;

? Organizarea cursului ;

? Vorbirea in public ;

? Gestionarea situatiilor dificile ;

? Evaluarea cursului si atingerea obiectivelor ;

Avantajele inscrierii:

? Curs acreditat ;

? Certificat de absolvire recunoscuta national si in U.E.;

? Posibilitatea de plata in mai multe rate ;

? Fara costuri ascunse (taxa de examinare, eliberare adeverinte, etc);

? Suport de curs ASIGURAT

-------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput