Curs Formator

imagine CURS FORMATOR
1010 RON
Sună acum: 0255244954, 0767475417

Curs Formator

Curs de perfecţionare // Autorizat

Anina , jud. Caras-severin // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 180 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 08/09/2022

Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.
Prezentare curs
Competenţe dobândite    pregatirea formării.    realizarea activităţilor de formare.    evaluarea participanţilor la formare.    aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare.    marketing-ul formării.    proiectarea programelor de formare.    organizarea programelor şi a stagiilor de formare.    evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare.Competenţe dobândite    pregatirea formării.    realizarea activităţilor de formare.    evaluarea participanţilor la formare.    aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare.    marketing-ul formării.    proiectarea programelor de formare.    organizarea programelor şi a stagiilor de formare.    evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0255244954 0767475417

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput