Curs Expert Achizitii Publice (disponibil si Online)

imagine Curs Expert Achiziții Publice (disponibil si Online)
625 RON

Curs Expert Achizitii Publice (disponibil si Online)

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 625 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 06/04/2021

Diplome acreditate, traineri specialisti, notiuni teoretice si practice in aplicația SICAP, legislația relevanta in domeniul achizițiilor publice și studii de caz. Necesar, util si OBLIGATORIU pentru cei ce activeaza ca unitate contractanta sau ca si companie ofertanta in sectorul achizitiilor publice.
Prezentare curs

Curs EXPERT ACHIZITII PUBLICE. Diplome acreditate, traineri specialisti, notiuni teoretice si practice in aplicația SICAP, legislația relevanta in domeniul achizițiilor publice și studii de caz. Necesar, util si OBLIGATORIU pentru cei ce activeaza ca unitate contractanta sau ca si companie ofertanta in sectorul achizitiilor publice.

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/expert-achizitii-publice/

☎️Telefoane / Whatsapp : 0784.333.777, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

--------------

Cursul pe care vi-l propunem vă oferă soluții practice de lucru în noua platformă SICAP, dar și aplicarea legislației și simulări licitații, astfel încât să puteți deveni un expert recunoscut în domeniul achizițiilor publice! Ȋn cadrul cursului vor fi abordate subiecte cum ar fi însușirea procedurilor de atribuire, a criteriilor de evaluare, de calificare si selectie a ofertelor; tehnici de anticipare, evaluare si control al riscurilor asociate achizițiilor publice; moduri de contestare și de soluționare a contestațiilor. De asemenea, vă veți familiariza cu noile concepte introduse materie de achiziții publice și veti afla cum veti fi consultat înainte de organizarea propriu-zisă a unei proceduri de achiziții.

--------------

?REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in RATE!

--------------

Avantajele inscrierii:

? Curs acreditat ;

? Traineri specialisti ;

? Legislatie actualizata ;

? Modul SEAP / SICAP ;

? Modul Autoritati Contractante ;

? Modul Ofertanti ;

? Posibilitatea de plata in mai multe rate ;

? Suport de curs asigurat .

-------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput