Curs: Expert Achizitii Publice COR: 214946 - Acreditat Anc

imagine Curs: Expert Achizitii Publice  COR: 214946 - acreditat ANC
490 RON

Curs: Expert Achizitii Publice COR: 214946 - Acreditat Anc

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 490 RON


Data incepere: 27/02/2021
Perioada inscrieri: 02/02/2021 - 26/02/2021
Data ultimei actualizari: 03/02/2021

Curs perfectionare: Expert Achizitii Publice COR: 214946. ACREDITARE Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, pret 490 lei, tel: 0722.934.356
Prezentare curs

Ocupaţia de Expert Achiziţii Publice este necesară în vederea aplicării corespunzătoare a normelor şi reglementărilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică şi a acordurilor cadru de către autorităţile contractante. Acest curs vă furnizează pregătirea necesară pentru a înţelege legislaţia naţională în acest domeniu şi toate implicaţiile pe care aceasta le generează în procesul de achiziţii publice.

Piaţa achiziţiilor publice este una dominată de reguli foarte stricte iar procesul de achiziţii publice este unul extrem de complex şi de dinamic. Ca urmare a absolvirii cursului organizat de centrul nostru de formare profesională, veţi putea să depășiți cu uşurinţă orice dificultate veți întâmpina activând în acest domeniu și nu numai că vă veți familiariza cu procedurile de atribuire :

 Licitație deschisă

 Licitație restrânsă

 Negocierea competitivă

 Dialog competitiv - DC

 Parteneriatul pentru inovare

 Negocierea fără publicare prealabilă

 Concurs de soluții – CS

 Procedură de atribuire aplicabilă în cazul serviciilor sociale și al altor servicii specifice

 Procedura specificată

Dar veți deveni competitivi în aplicarea lor, asigurandu-vă un post stabil în orice organizației bugetară sau privată!

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Vă recomandăm urmarea acestui curs la centrul nostru de evaluare profesională pentru a cunoaşte toate aspectele pe care această specializare le implică şi pentru a deveni un sprijin real în activitatea organizației dvs în această activitate!

Certificarea vă ajută în demersurile de accesare a fondurilor europene, oferind competențele necesare unei activități agricole legale pe piața românească și internațională, inclusiv europeană. Inscrierea in registrele www.apia.org.ro fiind obligatorie pentru orice program de finantare european http://www.fonduri-ue.ro .


Certificatul de calificare acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice este recunoscut în ţară şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.


Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC:


1. Negocierea în cadrul procedurilor de atribuire

2. Elaborarea documentelor de specialitate

3. Analizarea legislaţiei aplicabile specifice

4. Acordarea consultanţei de specialitate

5. Planificarea achiziţiilor publice

6. Derularea procedurilor de atribuire

7. Finalizarea procedurilor de atribuire

8. Comunicarea interpersonală

9. Perfecţionarea pregătirii profesionale

10. Utilizarea calculatorului

11. Coordonarea muncii în echipă

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput