Curs Excavatorist pentru Excavatoare cu Rotor de Mare Capacitate

imagine CURS EXCAVATORIST PENTRU EXCAVATOARE CU ROTOR DE MARE CAPACITATE
2010 RON
Sună acum: 0760514041, 0771046613, 0251591469

Curs Excavatorist pentru Excavatoare cu Rotor de Mare Capacitate

Curs de calificare // Autorizat

Craiova , jud. Dolj // Pret: 2010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC international
Data ultimei actualizari : 29/05/2023

A.C.C.R.C. INTERNAȚIONAL SUCURSALA CRAIOVA organizează cursuri de formare profesională acreditate pentru ESCAVATORIST PENTRU ESCAVATOARE CU ROTOR DE MARE CAPACITATE.Pentru detalii si inscrieri va asteptam de Luni pana Vineri intre orele 09.00-17.00 la sediul nostru din Craiova, Str. Calea Bucuresti,bl.9,sc2,ap.17,in spatele Teatrului National.
Prezentare curs

Excavatoristul pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate are competenţele necesare manevrării excavatoarelor cu rotor de mare capacitate, indiferent de tipul şi destinaţia acestora, în vederea extracţiei substanţei minerale utile (lignit) şi a sterilului.
  Acest lucru presupune o activitate complexă care depinde de foarte mulţi factori cum sunt: tipul excavatorului, morfologia regiunii, hidrologia regiunii, felul şi natura zăcământului, forma, aşezarea şi dimensiunile zăcământului, gradul de siguranţă asigurat pentru utilajul exploatat şi pentru personalul din raza de acţiune a excavatorului, gradul de optimizare al procesului de transport, profesionalismul în activitate, aplicarea normelor de protecţia muncii, normelor P.S.I. şi de protecţie a mediului înconjurător, specific activităţilor desfăşurate.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC international

logo ACCRC international

Adresa: Str. Constantin Brancuși nr.17, Craiova, jud. Dolj
Telefon: 0760514041
E-mail contact firma: gorjaccrc@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare.Scopul şi obiectivele A.C.C.R.C INTERNAȚIONALPromovarea şi dezvoltarea de activităţi educaţionale şi de pregătire profesională.Organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinţe, cursuri de pregătire şi perfecţionare profesională, calificare, recalificare, activităţi de informare consulting, training şi publicitate.Promovarea şi organizarea învăţământului pentru adulţii care nu frecventează un centru şcolar sau sistem universitar.Promovarea unei atitudini active în rândul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.Promovarea unei culturi manageriale moderne prin diseminarea largă a celor mai noi teorii şi practici în domeniu.Valori promovateSpirit civic.Responsabilitate individuală.Spirit de echipă.Toleranţă şi deschidere.Demnitate.Integritate.Profesionalism.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0760514041, 0771046613 0251591469

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput