Curs electrician auto

imagine Curs electrician auto
1510 RON
Sună acum: 0757265689, 0760033358

Curs electrician auto

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 25/09/2023

Ocupatia se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la sistemele electrice ale autovehiculelor rutiere. Competentele lucrãtorilor trebuie sã cuprindã pe lângã modurile de functionare ale echipamentelor electrice ale autovehiculelor si metode de verificare si diagnosticare a eventualelor disfunctionalitãti ale acestora.
Prezentare curs
Competențe dobandite: Completarea şi transmiterea documentelor specifice  Aplicarea normelor de protecţie a muncii şi prevenire şi stingere a incendiilor  Asigurarea cu piese de schimb şi materiale a locului de muncă  Planificarea activităţii proprii  Diagnosticarea disfuncţionalităţilor la sistemul electric Executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie a echipamentelor de producere şi stocare a energiei electrice Executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie la aparatura de bord Executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie la sistemele de aprindere şi pornire Executarea lucrărilor de verificare şi reparaţie a echipamentului de iluminare şi semnalizare Executarea lucrărilor de verificare şi reparaţie ale instalaţiilor auxiliare  Oferirea de consultanţă de specialitate Scule, dispozitive, verificatoare şi Utilizarea aparatelor de măsurare şi testare a mărimilor electrice echipamente Utilizarea sculelor, dispozitivelor şi materialelor
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0757265689 0760033358

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput