Curs de Igiena - Notiuni fundamentale

imagine Curs de Igiena – Notiuni fundamentale
150 RON

Curs de Igiena - Notiuni fundamentale

Curs de iniţiere // Autorizat

Online // Pret: 150 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFO CENTER GROUP
Data ultimei actualizari : 25/03/2023

Va oferim posibilitatea de a va instrui din trei in trei ani la curs Igiena-Notiuni fundamentale, in urma caruia veti putea obtine certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale.
Prezentare curs

Institutul pentru Calificari INFO CENTER GROUP, este autorizat prin Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale, sa desfasoare cursul acreditat de instruire: IGIENA-Notiuni fundamentale.

Formatorii sunt medici specialisti in igiena, epidemiologie sau medicina de laborator de la Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar Veterinara fiind autorizati sa realizeze curs Igiena-Notiuni fundamentale.

Va oferim posibilitatea de a va instrui din trei in trei ani la curs Igiena-Notiuni fundamentale, in urma caruia veti putea obtine certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale.

Modulele cursului sunt urmatoarele:

  • Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusive alimentatie publica si a colectivitatilor.
  • Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
  • Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si imbuteliate.
  • Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala.
  • Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.


IMPORTANT PENTRU ANGAJATI SI ANGAJATORI

Conform Hotararii Guvernului nr. 857 din 2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 621 din 01.09.2011, Intrat în vigoare la: 11.09.2011, la art. 5 se precizeaza: “Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare.”

Certificatele de absolvire au o valabilitate de 3 ani.

La expirarea termenului de valabilitate, Info Center Group va anunta in timp util beneficiarii pentru reinnoirea certificatelor.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFO CENTER GROUP

logo INFO CENTER GROUP

Adresa: str. Rennes, nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0745369686
E-mail contact firma: office@sbinfo.ro
Descriere:

In cadrul Info Center Group am deschis un Institut de Calificari si o Agentie pentru plasare forta de munca. Toate serviciile noastre atat cel de formare profesionala a adultilor cat si cel de plasare forta de munca sunt autorizate si certificate ISO 9001 in managementul calitatii. Avem in portofoliu peste 22000 de clienti multumiti, care ne-au furnizate feeback-uri de excelenta. Lucram cu peste 700 de formatori autorizati, experti in domeniul in care predau programe din domeniile:

+resurse umane 

+educatie si formare profesionala

+securitate si sanatate in munca

+situatii de urgenta

+mediu

+contabilitate 

+marketing si comert

+medicina veterinara

+medicina de urgenta

+epidemiologie si igiena

+management 

+management de proiect

+managemetul calitatii

+management de risc

+domeniul tehnic

+sport si agrement

+horticultura si agricultura

+constructii

+limbi straine 

Programele noastre sunt calificari, specializari, perfectionari, instruiri in peste 100 cursuri, care pot fi gasite pe site-ul www.sbinfo.ro sau www.cursuri-sibiu.ro

 
Lectori

Lectori generali
Medici cu specialitatea Igiena

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745369686 0740087780
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput