Curs de frizer

imagine Curs de frizer
1000 RON

Curs de frizer

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti, jud. Arges // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 01/10/2021

Oferirea de servicii clientelei, se lucrează numai cu echipament de protecţie corespunzător din punct de vedere igienic. Instrumentele se aleg în funcţie de tipul lucrării care se execută, clientul este ascultat cu atenţie pentru aflarea dorinţei sale. Tunsoarea se execută în condiţii de siguranţă si igiena.
Prezentare curs
 Competente dobandite: Întocmirea bonurilor de materiale  Întocmirea bonurilor de plată  Aplicarea NPM şi PCI  Pregătirea profesională  Igenizarea locului de muncă  Utilizarea instrumentelor  Aprovizionarea cu materiale  Utilizarea materialelor  Programarea clientelei  Executarea bărbieritului  Executarea îngrijirilor faciale şi capilare  Executarea tunsorii pentru bărbaţi  Spălarea părului  Oferirea de servicii clientelei
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757265689 0760033358
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput