Curs de calificare - Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn

sigla Curs de calificare  - Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn
imagine Curs de calificare  - Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn
gratuit

Curs de calificare - Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn

Curs de calificare // Autorizat

Baia Mare , jud. Maramures // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ASSOC
Data ultimei actualizari : 18/05/2023

Curs de calificare GRATUIT ”Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn”, durata 360 ore. Se acordă subventie de participare. La finalul cursului, la cerere, se asigură loc de muncă.
Prezentare curs

Cursuri de calificare gratuite ”Lucrator in prelucrarea produselor semifinite din lemn”, durata 360 ore, 120 ore de teorie, 240 ore de practica, pentru 202 participanti, min 14 participanti in seria de curs, aprox 3 luni de derulare a seriei de curs, estimam min 15 serii de curs. Minim 61% din perioada de pregatire practica se deruleaza la angajator din industria lemnului si mobilie sau la punctul(ele) de lucru ale acestuia din Regiunea NV.

Conditii pentru participantii la curs:

1. fac parte din categoriile: șomeri si persoane inactive;

2. au domiciliul/ reședința în Regiunea Nord-Vest (judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Cluj, Bihor) de implementare a proiectului;

3. au nivelul de studiu adecvat nivelului de studiu aferent programelor de formare autorizate conform OG nr. 129/2000 (inițiere și/sau calificare 360 ore) pe care le vor urma: cel putin ISCED2 (minim 8 clase absolvite).

Participantii vor beneficia de subventii curs in cuantum de 5 lei/ ora calculata în functie de durata efectiva de participare la programul de formare, conditionata de participarea la intreg programul de formare, inclusiv la examenul final de evaluare, calculul cuantumului subvenției se realizează după obținerea dovezii de certificare din partea furnizorului de formare (procesul verbal de examinare, catalogul de examinare).

La cerere se asigură loc de muncă în Baia Mare, în industria lemnului, cu următoarele beneficii

- tichete de masă

- masă caldă zilnică

- transport gratuit asigurat pe rute (Maramureș, Satu Mare, Salaj)

- bonus de prezență

- bonus de productivitate

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ASSOC

logo ASSOC

Adresa: str. Lascar Pana nr. 3, Baia Mare, jud. Maramures
E-mail contact firma: assoc@assoc.ro
Descriere:
Asociația ASSOC a fost înființată pe 13 noiembrie 1995 și activează în domeniul serviciilor sociale dezvoltând activități care vin în sprijinul grupurilor vulnerabile. ScopASSOC este o organizație care și-a propus încă de la înființare promovarea asistenței sociale în scopul îmbunătățirii condițiilor de viață a grupurilor defavorizate, iar pentru asta a investit în servicii sociale de calitate. Organizație este dedicată susținerii persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor, migranților, tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului, precum și altor grupuri dezavantaje care necesită integrare și suport.Servicii socialeOrganizația are șapte servicii sociale licențiate, dintre care pot fi amintite Centrul de Zi pentru Adulți cu Dizabilități, Cantina Socială, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Adulți cu Dizabilități „Pinochio“, Serviciul de Îngrijire a Vârstnicilor la Domiciliu. Pe lână acestea, asociația derulează activități umanitare și caritabile prin intermediul Santinela ASSOC, un program de intervenție pentru situații de urgență creat în perioada pandemiei COVID-19 și care a fost reactivat ca urmare a crizei refugiaților din Ucraina.RezultateÎn prezent, ASSOC este printre furnizorii principali de servicii de asistență socială din Baia Mare și din restul județului, iar la nivel național a devenit un reper. Organizația se concentrează și pe încurajarea inovațiilor sociale și economiei sociale. Un exemplu de succes îl reprezintă Restaurant Social & Catering AS...


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0728.969.235 0728.969.235
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput