Curs de perfectionare in meseria “ Inspector/Referent Resurse Umane”

imagine Curs de perfectionare in meseria “ Inspector/Referent Resurse Umane”
800 RON
Sună acum: 0740212617

Curs de perfectionare in meseria “ Inspector/Referent Resurse Umane”

Curs de perfecţionare // Autorizat

Zalau , jud. Salaj // Pret: 800 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 64 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFOCONTUR S.R.L.
Data ultimei actualizari : 16/01/2024

S.C. INFOCONTUR S.R.L. ZALĂU este firmă autorizată la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse si Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, pentru a elibera certificate de calificare/absolvire pentru aceste tipuri de cursuri.
Prezentare curs
Dupa absolvire se elibereaza un Certificat de Calificare recunoscut national si international! Inscrierile se fac de luni - vineri intre 9-18 la sediul din: Zalau, Aleea Movilestilor nr.5 email: infocontur@yahoo.com Webpage: www.infocontur.ro Tel.: 0740212617 La inscriere se achita prima rata sau achitati cursul integral pentru a beneficia de promotii si reduceri de pret.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFOCONTUR S.R.L.

logo INFOCONTUR S.R.L.

Adresa: Aleea Movilestilor nr.5, Zalau, jud. Salaj
Telefon: 0360568524
E-mail contact firma: infocontur@yahoo.com
Descriere:
S.C. INFOCONTUR S.R.L., înfiinţată în 2003, este o companie dinamică a cărei activitate vizează organizarea cursurilor autorizate de formare profesională, specializare şi perfecţionare din diverse domenii pentru elevi, studenţi şi şomeri dar şi cursuri de specializare şi perfecţionare profesională pentru persoanele pentru care cariera este o provocare continua.
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. Dupa finalizarea cursului se sustine examen si se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international, cu valabilitate nelimitata, insotit de Supliment descriptiv.
   Cursurile sunt structurate pe mai multe module (de la incepatori la avansati), urmarind aprofundarea tematicilor specifice fiecaruia. Mentionam faptul ca aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experienta profesionala si pedagogica semnificativa.Lectori

Lectori generali
Vulpe Marius

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0740212617

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput