Competente dobandite:
Comunicarea la locul de muncă
Desfăşurarea muncii în echipă
Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii
secţiei
Prevenirea poluării mediului
Competenţe specifice Întocmirea documentelor specifice
Pregătirea antreurilor calde şi reci
Pregătirea fripturilor
Pregătirea gustărilor calde şi reci
Pregătirea mâncărurilor din carne
Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase
Pregătirea preparatelor lichide
Prepararea dulciurilor (deserturilor)
Prepararea fondurilor glace
Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
Realizarea aluaturilor de bază
Realizarea salatelor
Realizarea sosurilor
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.