Curs de Arta pentru Nivel Intermediar-avansat

imagine CURS DE ARTĂ PENTRU NIVEL INTERMEDIAR-AVANSAT
120 RON
Sună acum: 0 753 695 101

Curs de Arta pentru Nivel Intermediar-avansat

Seminar

Cluj-napoca , jud. Cluj // Pret: 120 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Art Point Studio SRL
Data ultimei actualizari : 22/12/2021

Se adresează celor care stăpânesc deja noțiunile de bază în desen și culoare și vor să învețe pictura în ulei, tehnici mixte de desen/pictură și să dobândească încredere în realizarea compozițiilor proprii. Cursul are loc în fiecare marți, ora 18.30. Durata: 2h30m. Prețuri: Participare 1 ședință: 120 ron, Abonament lunar 4 ședințe: 400 ron, Abonament lunar 8 ședințe: 700 ron.
Prezentare curs

Pictorii moderni și contemporani au creat, prin talentul și munca lor, o lume a artei ce rivalizează, prin tematica și tehnicile folosite, prin forță și culoare, cu cea a marilor Maeștri clasici!

Cum au reușit să facă acest lucru, ce au păstrat de la Maeștrii lor și mai ales ce au descoperit nou? Ce tehnici speciale au folosit și cum s-a schimbat viziunea lor despre artă? Cum s-a schimbat arta datorită lor?

Cursul nostru de artă reface, atât prin exerciții specifice de tehnică și culoare cât și prin proiectele personale ale cursanților, parcursul marilor curente artistice, cu focus pe arta modernă și contemporană!

Vino să afli împreună cu noi ce înseamnă să creezi ca pictor modern sau contemporan și să realizezi lucrări cu un aer proaspăt, care să însuflețească orice spațiu!

Vom parcurge 3 etape distincte în căutarea noastră artistică:

I. Primele 2 sedințe sunt dedicate introducerii în artă, unei treceri în revistă a principalelor curente artistice și a pictorilor de referință din arta modernă și contemporană. În această etapă ne vom reaminti informații legate de construcție, valorație, cromatologie și compoziție.

Exercițiile practice vor fi în desen/tehnici mixte.

II. Următoarele 4 ședințe sunt dedicate tehnicii picturii în ulei.

  • Familiarizarea cu tehnica picturii în ulei și instrumentele de lucru.
  • Pictura pe fundal colorat
  • Pictura în straturi. Grisaille
  • Pictura în straturi. Glazurare

III. Ultimele 3 ședințe vor fi dedicate proiectelor personale când vom învăța să găsim sursele de inspirație și să elaborăm propriile noastre compoziții. Vom testa diverse instrumente și materiale de lucru, vom observa diferențele dintre diverse tehnici în pictură. Vom face transfer fotografic și vom exersa tehnicile mixte, inclusiv alăturarea desenului/ picturii cu materiale prețioase cum este foița de aur.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii!

Poți să vii la propriu cu mâinile în buzunare, căci toate materialele necesare sunt oferite de către noi.(excepție face pânza pentru pictură, dar și aceasta se poate achiziționa la dimensiunea dorită, direct de la studio)

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Art Point Studio SRL

logo Art Point Studio SRL

Adresa: Str. Bistritei, Cluj-napoca, jud. Cluj
E-mail contact firma: contact@artpointstudio.roLectori

Lectori generali
Elvira Bozga

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0 753 695 101

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput