Curs Croitor - Confectioner Imbracaminte Dupa Comanda

imagine Curs CROITOR - CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA
1500 RON
Sună acum: 0799984528, 0348800812

Curs Croitor - Confectioner Imbracaminte Dupa Comanda

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1500 RON


Data incepere: 25/07/2024
Perioada inscrieri: 02/07/2024 - 25/07/2024
Data ultimei actualizari : 02/07/2024

Cursul CROITOR - CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. La finalizarea cursului se obtine un certificat de calificare recunoscut la nivel national si in U.E.
Prezentare curs
Pasiunea ta se rezuma la haine si la crearea lor? Urmeaza cursul de calificare in croitorie si devino croitor cu acte in regula. 
Cu aceasta diploma vei putea fi angajat de fabrici de textil sau de confectii, unde vei avea ocazia sa iti pui cunostintele abia dobandite, in practica, sa acumulezi experienta si, mai ales, sa vezi cum functioneaza o croitorie la scara larga.

Inscrie-te la cursul de croitorie si descopera secretele masinii de cusut. Sub indrumarea trainerilor nostri, experti Croitori, vei avea parte ce cea mai buna pregatire.

Design-ul, materialele folosite, atentia la detalii, calitatea executiei, tipul de croiala precum si rezistenta in timp a produsului finit sunt doar cateva din aspectele ce fac diferenta dintre o haina oarecare si o adevarata piesa vestimentara ce va atrage privirile tuturor. De la primele masuratori si pana la livrarea produsului final, croitorul trebuie sa aiba in vedere realizarea unor piese vestimentare care sa potenteze calitatile celui care le poarta si totodata sa ii ascunda defectele prin tipul de croiala si materialul folosit.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

logo Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

Adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, Str. P-ta Vasile Milea nr. 3, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0348800812
E-mail contact firma: centruleducational2013@yahoo.ro
Descriere:
Echipa Centrul Educational ATP este una dintre cele mai profesioniste echipe in domeniul formarii profesionale, cu o vasta experienta in sfera instruirii si perfectionarii adultilor. Scoala noastra ofera un sistem de educatie si formare profesionala adaptat in permanenta noilor provocari, astfel venim cu idei inovatoare si moderne de invatare. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica, ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu usurinta a cunostintelor. Cursurile autorizate se desfasoara dupa o programa aprobata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursurilor, se organizeaza un examen final, in urma caruia participantii obtin diplome recunoscute la nivel national si international. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta: 0799 984 528 / 0348 800 812, program: luni - vineri / 09:00 - 18:00, adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, camera 3, Piata Vasile Milea, nr. 3, Pitesti. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0799984528 0348800812

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput