Curs Corel Draw atelier practic, pregatire pentru tipar, prepress, DTP

imagine Curs Corel Draw atelier practic, pregătire pentru tipar, prepress, DTP
220 RON

Curs Corel Draw atelier practic, pregatire pentru tipar, prepress, DTP

Workshop

Bucuresti Sector 1 , jud. Bucuresti // Pret: 220 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Tipa Marius
Data ultimei actualizari : 29/01/2024

Curs Corel Draw atelier practic, pregătire pentru tipar, prepress, DTP. http://softedu.eu/corel-draw-print-workshop.html
Prezentare curs

Vom studia lucrul cu suita Corel, ultima versiune 18/X8, dar pentru utilizatorii care doresc să-și extindă abilitățile grafice, vom prezenta și comunicarea Corel Draw cu Adobe Photoshop și Adobe Illustrator.

Vom expune și demonstra direcții diferite de abordare a unui proiect de tipar, vom simula diferite scenarii de lucru, pentru ca să puteți face față oricărei situații neprevăzute.

Expediem DVD oriunde in tara

http://softedu.eu/corel-draw-print-workshop.htmlInscriere si derulare curs
Despre organizator

Tipa Marius

logo Tipa Marius

Adresa: Calea Aradului, Timisoara, jud. Timis
E-mail contact firma: mariustipa@gmail.com
Descriere:
NOU! Plata cu card VISA sau Pluxee Prima de carieră didactică. Producem cursuri profesionale in limba romana pentru:1. Autodesk: Autocad, 3D Studio Max, randare Chaos V-Ray Chaos Corona, Inventor, Desen Tehnic pentru Autocad2. Adobe: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Camera Raw, Sony vegas, Corel Draw, HDR3. Editare, montaj si compozitie video: Adobe Premiere, After Effects, Sony Vegas4. Web Design: Invatati sa realizati pagini web si magazine online in Html 5 si CSS 3, fara notiuni de programare web5. Corel: Corel Draw, DTP, machetare6. Soft educational, simulari 3D: Desen tehnic, organe de masini, tehnologia materialelor, anatomie umana, SRA sisteme de reglare automată.NOU! Plata cu card VISA sau Pluxee Prima de carieră didactică.NOU! Plata cu card VISA sau Pluxee Prima de carieră didactică https://www.softedu-magazin.ro


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0721455102 0721455102
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput