Curs Coordonator SSM

imagine Curs Coordonator SSM
925 RON

Curs Coordonator SSM

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 925 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 06/04/2021

Curs COORDONATOR SANATATE si SECURITATE in MUNCA (SSM) – pentru santiere temporare si mobile. OBLIGATORIU pentru toti cei ce activeaza in domeniu ! Formatori specialisti, curs acreditat, conditii excelente de studiu.
Prezentare curs

Curs COORDONATOR SANATATE si SECURITATE in MUNCA (SSM) – pentru santiere temporare si mobile. OBLIGATORIU pentru toti cei ce activeaza in domeniu ! Formatori specialisti, curs acreditat, conditii excelente de studiu.

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/curs-coordonator-ssm/

☎️Telefoane / Whatsapp :0784.333.777, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro / office@profesionalnewconsult.ro

-------------

In cadrul cursului vom aborda cadrul legislativ in vigoare, organizarea activitatii de coordonare in materie de securitate si sanatate in munca pe santiere temporare si mobile, elaborarea documentelor necesare activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca, actiuni ce trebuie intreprinse in caz de urgenta - planuri de urgenta, de evacuare si de prim ajutor, evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca, evaluarea riscurilor combinate. Fie că vrei să te inițiezi în această specializare, fie că vrei să iti reactualizei studiile după 3 ani de la absolvirea cursului, apelează la serviciile noastre!

-------------

Veti invata despre:

* notiuni generale despre riscuri, combinatii de riscuri si prevenirea lor;

* organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca pe santiere temporare si mobile, planuri de urgenta, de evacuare si de prim ajutor;

*elaborarea documentelor necesare pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de securitate si sanatate in munca atunci cand pe un santier temporar sau mobil lucreaza mai multi antreprenori, un atreprenor si unul sau mai multi subantreprenor, un atreprenor si unul sau mai multi lucratori independenti;

*identificarea si evaluarea riscurilor, evaluarea riscurilor combinate, masuri pentru prevenirea lor.

*cadrul legislativ in vigoare.

-------------

?REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in RATE!

-------------

Avantajele inscrierii:

? Curs acreditat ;

? Veti dobandi capacitatile solicitate de legislatia specifica in vederea conducerii si coordonarii masurilor de prevenire si protectie la nivelul angajatorului, precum si deprinderile/abilitatile necesare controlului privind modul de respectare/aplicare a prevederilor legale in domeniu ;

? Conditii moderne de studiu, personal secretariat dedicat ;

? Nu exista alte taxe ascunse privind participarea la examen sau eliberarea certificatului

? Suportul de curs se primeste gratuit

-------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput