Curs Conversational Online de Limba Germana pentru Copii

imagine CURS CONVERSATIONAL ONLINE DE LIMBA GERMANA PENTRU COPII
499 RON

Curs Conversational Online de Limba Germana pentru Copii

Curs de iniţiere // Autorizat

Bucuresti Sector 2 , jud. Bucuresti // Pret: 499 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 29/10/2021

25% Reducere Curs Conversational Online Germana A2-B1
Prezentare curs
25% Reducere Curs Conversational Online Germana A2-B1Meet Online&Read! Willst du deinen Wortschatz, dein Lese- und Hörverstehen und dein Sprechen verbessern? Ab Level A2-: Wir spielen deutsche Konversationsspiele. Das macht jede Menge Spaß, und ihr lernt eine Menge neuer Wörter! Beim Meet Online&Read liest du deutsche Bücher mit einem Lehrer und diskutierst darüber. Du verbesserst den Wortschatz, dein Lese- und Hörverstehen und dein Sprechen. Für die Fortgeschrittenen: Wir lesen eine Reportage aus einer deutschen Zeitung. Wir freuen uns schon! Deutsch mit Spass! Wann? 13 Okt-15 Dez 2021
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Deutschzentrum -Cursuri limba germana

logo Deutschzentrum -Cursuri limba germana

Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr 67 etaj 1, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: amalia.dragne@yahoo.com
Descriere:

Motto-ul nostru: Deutsch mit Spaß!

Avem experiență în a livra programe de training de calitate! Suna acum la 0745305607! Pregatire intensiva pentru examenele Goethe-Zertifikat A1,A2,B1,B2,C1

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor. 

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745305607
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput