Curs Control Intern Managerial si Managementul Riscului in Entitati Publice

imagine Curs Control Intern Managerial și Managementul Riscului în Entități Publice
1030 RON

Curs Control Intern Managerial si Managementul Riscului in Entitati Publice

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 1030 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 09/06/2023

Cursul Controlul intern managerial și managementul riscului în entități publice este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților - pentru ocupația RESPONSABIL PROCES, cod COR 242104
Prezentare curs

Ești auditor intern sau faci parte din conducerea unei entități publice? Te invităm să participi la un curs specializat, creat pentru tine!

Scopul nostru este să te învățăm modalități practice de implementare a proceselor de management al riscului și sistemului de control intern managerial, astfel încât să fii în concordanță cu legislația specifică incidentă în domeniul tău de activitate.

Acest curs se adresează următoarelor categorii de persoane:

- Auditori interni - Veți învăța cum să identificați și să gestionați eficient riscurile în entitățile publice, contribuind la creșterea performanței organizaționale.

- Persoane din conducerea entităților publice - Vă veți dezvolta abilitățile de leadership și veți înțelege importanța unui control intern managerial bine pus la punct.

- Membrii comisiei constituite pentru monitorizarea, coordonarea și îndrumarea metodologică a implementării și dezvoltării sistemului de control intern managerial în entitățile publice - Veți dobândi cunoștințe solide pentru a vă asigura că entitatea publică se conformează regulamentelor și normelor în vigoare.

- Membrii echipei de gestionare a riscurilor / responsabilii cu riscurile - Veți învăța metode eficiente de evaluare, monitorizare și reducere a riscurilor, contribuind astfel la protejarea entității publice.

- Întregul personal implicat în activitățile de implementare și monitorizare a sistemului de control intern managerial din entitățile publice - Veți înțelege importanța fiecărei componente a controlului intern managerial și veți contribui la îmbunătățirea performanței organizaționale.

Nu rata oportunitatea de a dobândi competențe valoroase și de a deveni un profesionist de succes în controlul intern managerial și managementul riscului în entitățile publice!

Înscrierile sunt deschise, locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul chiar acum și fii parte a acestui curs de excepție!

Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, vizitează site-ul nostru www.cursuriautorizate.ro sau sună la numărul de telefon 0733822020. Te așteptăm cu drag să faci parte din această experiență formativă deosebită!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput